“Terbakar Juga Bila Orang Komen,”- Gambar Perut Buncit Jadi Perhatian, Lihat Apa Reaksi Saharul Ridzwan

Baru-baru ini, sekeping foto yang memaparkan pelakon Saharul Ridzwan yang kelihatan buncit telah tular di laman media sosial.

Lalu, Saharul atau nama penuhnya Mohd Saharul Ridzwan Hashim telah mendapat reaksi pelbagai netizen.

Lalu, bintang drama bersiri Camelia itu telah memuat naik satu rakaman video dan memberi penjelasan mengenai gambar tular tersebut.

IKLAN

“Assalamualaikum okey gambar saya perut buncit dah viral dua tiga hari lepas. Okey tak apa, saya jadikan itu sebagai semangat saya.

“Saya pun terbakar juga bila orang komen itulah sebabnya bila dah pergi gim kemudian kita tak pergi gim badan cepat naik.

“Tak apa saya akan buktikan pada anda dalam masa seminggu saya boleh kembali ke badan asal, ini bukan badan asal ni.

IKLAN

“Jadi hari ini kita mula dengan bahagian bahu sebab saya dah janji dengan anda nak buat ‘home work-out’ jadi saya pakai 7.5 jer, suruh makan pula jadi makan dulu lah,” katanya.

Video: Instagram Saharul Ridzwan