Risau kondisi wajah kusam dan tak bersih selepas seharian beraktiviti? Bila di pejabat pula, kulit sentiasa kering kerana terdedah dengan penghawa dingin dalam waktu yang agak lama.  

Hal ini secara tidak langsung akan membuatkan kita stress lebih-lebih lagi untuk memilih produk penjagaan kulit wajah yang betul-betul berkesan dan terlalu banyak pilihan.  

Jangan risau, Haneul tidak akan buat anda pening lagi.   

Tingkatkan rutin penjagaan kulit dengan gabungan sempurna Haneul Brightening Cleanser dan Haneul Brightening Sunscreen yang sarat kandungan semula jadi seperti ekstrak white blossom dan niacinamide yang kaya antioksidan. 
Tekstur Berkrim Atasi Kulit Sensitif, Haneul Brightening Cleanser & Sunscreen Buat Kulit Anda Kekal Glowing  Tekstur Haneul Brightening Cleanser yang berkrim dan tidak kering, sekaligus memberikan keselesaan kerana mengandungi bahan pelembab. Ia membersihkan kulit anda secara perlahan-lahan dan membantu mengatasi masalah kulit muka sensitif dengan bahan-bahan yang kasar.   

IKLAN

Anda boleh sahaja terus menggunakan pencuci muka ini sebaik sahaja menanggalkan make-up.  

Dalam pada itu, Haneul Brightening Sunscreen tidak hanya melindungi kulit wajah daripada sinaran UV dan bahan-bahan terlarang, tetapi juga diperkaya dengan Betaine untuk menjaga kelembapan kulit ketika berada di luar. SPF 50+++ untuk perlindungan terbaik!
Tekstur Berkrim Atasi Kulit Sensitif, Haneul Brightening Cleanser & Sunscreen Buat Kulit Anda Kekal Glowing  

IKLAN

Menariknya, kedua-dua produk ini mengandungi bahan rumusan sains semulajadi dan kimia terbaik seperti abstrak akar malberi, epal, cendawan, teh hijau dan banyak lagi.  

Jadi, sebelum beralih ke langkah pejagaan kulit yang lebih optimal, kukuhkan dulu asasnya dengan Haneul Brightening Cleanser dan Haneul Brightening Sunscreen.  

IKLAN

Alami keajaiban lembut namum berkesan yang membantu anda memperoleh kulit terbaik seperti yang anda idamkan.  

Jadi, tunggu apa lagi? Dapatkan segera Haneul Brightening Cleanser dan Haneul Brightening Sunscreen di platform membeli belas atas talian, Shopee. 
Tekstur Berkrim Atasi Kulit Sensitif, Haneul Brightening Cleanser & Sunscreen Buat Kulit Anda Kekal Glowing  Untuk maklumat lanjut, ikuti sahaja laman web dan akaun media sosial Haneul.my. Serta, Boleh dapatkan sekarang di Shopee Haneul Official Store ! Pada 9.9 kita mempunyai pelbagai diskaun dan RM9 OFF voucher.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI