Pelakon Ashraf Muslim, meluahkan rasa syukur selepas melihat ramai rakan-rakan yang dikenali sewaktu dikuarantin di Hospital Sungai Buloh telah dibenarkan pulang selepas pulih daripada wabak COVID-19.

Menurut Ashraf, dia tidak akan melupakan setiap kenangan dan ilmu yang diperoleh sepanjang tempoh kuarantin bersama sahabat-sahabat barunya itu.

https://www.instagram.com/tv/B_HZdugDib5/?igshid=6ipr0jwr2t5z

“Seorang demi seorang meninggalkan aku disini.

“Syukur pada mereka ramai yg telah sihat dan dapat berjumpa dgn ahli keluarga.

“Kenanganku bersama mereka takkan aku lupakan, segala ilmu yg dikongsi takkanku sia-siakan,” tulisnya.

IKLAN

Tambahnya lagi, nasihat-nasihat yang diterima sepanjang duduk bersama di wad 31 telah membuatkan dirinya tersedar daripada kelalaian dunia.

“Perasaan sayang bersama mereka telah timbul dgn perwatakkan dan akhlak yg ditunjukkan pada aku.

“InsyAllah setiap pesanan yg diberikan akan ku amalkan. Terima kasih sahabatku Firdaus, Abdullah, En Shamsul dan ramai lagi.

IKLAN

“Dan paling ku tidak lupakan lelaki yg berjubah yang meninggalkn senyuman padaku ini ialah lebih dikenali Hj Usman banyak kata-katanya membuatku tersedar dari tidur.

“Terima kasih semua di wad 31. Hanya Allah yang mampu membalas kamu semua,” katanya.

Video sayu tersebut dikongsikan oleh Ashraf menerusi laman Instagram miliknya.

IKLAN

Memerusi ruangan komen pula, rata-rata netizen dan rakan artis tersentuh melihat perkongsian tersebut selain turut mendoakan semoga Ashraf juga akan dibenarkan pulang tidak lama lagi.

“Sorang-Sorang Tinggalkan Aku Di Sini,”- Rakan-Rakan Kuarantin Dibenarkan Pulang, Ashraf Muslim Tak Kan Lupa Tiap Kenangan & Ilmu Di Wad 31 “Sorang-Sorang Tinggalkan Aku Di Sini,”- Rakan-Rakan Kuarantin Dibenarkan Pulang, Ashraf Muslim Tak Kan Lupa Tiap Kenangan & Ilmu Di Wad 31 “Sorang-Sorang Tinggalkan Aku Di Sini,”- Rakan-Rakan Kuarantin Dibenarkan Pulang, Ashraf Muslim Tak Kan Lupa Tiap Kenangan & Ilmu Di Wad 31

Terdahulu, Ashraf telah disahkan positif COVID-19 sebaik sahaja pulang selepas menjalani penggambaran sebuah drama bersiri di Inverness, Scotland.

sumber: Instagram Ashraf Muslim

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI