Supermodel, Adriana Lima mengumumkan mahu bersara setelah hampir 20 tahun bersama brand, Victoria Secret (VS).

Berkata di laman Instagramnya, Adriana sempat berterima kasih kepada VS kerana memberikannya peluang seawal usianya masih belasan tahun untuk menjadi model mereka.

“Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. And all the love to the best fans in the! Love, Adriana,” tulisnya.

Sementara itu, berkata kepada People, Adriana merasakan bahawa tahun 2018 adalah tahun yang terbaik sepanjang kariernya.

IKLAN

“Rasanya tahun ini merupakan tahun terbaik sepanjang karier saya, tahun ini merupakan tahun ke-18 pertunjukan fesyen saya bersama dengan VS dan saya masih sangat seronok kerana menjadi sebahagian daripada ‘Victoria’s Secret Fashion Show’ ini.

“Ia adalah salah satu perkara paling saya sukai!,” katanya.

IKLAN

Setelah Hampir 20 Tahun, Adriana Lima Akhirnya ‘Bersara’ Dari Victoria Secret,Pencita Fesyen Turut Sedih

Dalam pada itu, model berusia 37 tahun itu turut berkongsi projek selepas dia ‘bersara’ kelak.

IKLAN

“Saya ingin terlibat dengan projek yang berbeza namun dalam masa yang sama memberikan sokongan kepada wanita di seluruh dunia,” katanya lagi.

Adriana debut di pentas peragaan VS pada tahun 1999 pada umur 18 tahun dan pertunjukan fesyen terakhirnya bakal ditayangkan pada 2 Disember ini.

Sumber: People

Foto/Instagram: Adriana Lima

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI