Meraikan hari jadi dalam suasana makan malam, aktres Fasha Sandha turut menitipkan ucapan indah bersempena dengan ulang tahun kelahiran ibu mentuanya, Rokkiah Md Noor.

Meriah dihadiri ahli keluarga dan suami yang juga pelakon, Aidil Aziz, layangan kata indah daripada pelakon Patah Sayap Bertongkat Paruh itu nyata mencuri perhatian peminat.

“Selalu Ungkap Kata Yang Manis, Mendoakan Yang Baik-Baik Untuk Anak Dan Menantu,” – Luahan Kata Fasha Sandha Buat Netizen Terharu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

“The best mil in the world, my mother in law. Ibu yang sangat berhati mulia, selalu mengungkapkan kata-kata yang manis, dan selalu mendoakan yang baik-baik untuk anak-anak dan menantu.

IKLAN

“Siapa yang mengenali ibu mertua saya pasti tahu, jiwa kasih sayangnya tu dapat nak digambarkan dengan kata-kata,” tulis Fasha pada ruangan kapsyen.

Dia pada masa sama turut mendoakan yang baik-baik buat ibu mentua yang disayangi.

IKLAN

“Happy birthday ibu, terima kasih kerana menjadi ibu mertua terbaik buat Sha, kak Nurul dan Allya. Kami selalu bersyukur ada ibu mertua yang terbaik.

“Semoga dipanjangkan umur, murah rezeki , bahagia, dan diberikan kesihatan yang baik. I love you ibu, we love you.

IKLAN

“I love you ibu, ibu tak main FB tak main Instagram, sbb ibu tak minat media sosial, tak dapat nak tag ibu. Happy belated juga buat achu,” tulisnya.

Sementara itu, Aidil turut menitipkan doa buat ibu sambil berkongsi beberapa lampiran foto mereka sekeluarga.

“Selalu Ungkap Kata Yang Manis, Mendoakan Yang Baik-Baik Untuk Anak Dan Menantu,” – Luahan Kata Fasha Sandha Buat Netizen Terharu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aidil Aziz. (@itsaidilaziz)