Pelakon, Rita Rudaini menyifatkan siri popular, The World Of Married sebagai drama Korea terbaik yang pernah ditontonnya setakat ini.

Menurut ibu kepada dua orang anak itu, jalan cerita drama ini sangat berkait dengan realiti kehidupan masyarakat masa kini terutamanya buat mereka yang sedang menjalinkan perhubungan.

Ulasan terperinci tersebut dikongsikan  Rita memerusi sebuah artikel yang diterbitkan akhbar Harian Metro lalu dimuat naik di akaun Instagram miliknya.

IKLAN

“The best Korean drama. Cerita yang sangat dekat dengan realiti kehidupan.

“Yang selalu terjadi dalam perhubungan.

“Sekali menipu, selamanya akan menipu.

IKLAN

“Good luck, wajib tonton,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Memerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut memberikan pandangan sama selain turut mengakui terdapat juga nilai pengajaran yang boleh dipelajari saat menonton drama ini.

IKLAN

“Sekali Menipu, Selamanya Akan Menipu,”- Drama The World Of Married Cipta Fenomena, Ini Ulasan Rita Rudaini “Sekali Menipu, Selamanya Akan Menipu,”- Drama The World Of Married Cipta Fenomena, Ini Ulasan Rita Rudaini “Sekali Menipu, Selamanya Akan Menipu,”- Drama The World Of Married Cipta Fenomena, Ini Ulasan Rita Rudaini

Terdahulu, drama The World Of Married mencipta fenomena selepas berjaya meraih jumlah rating tertinggi dalam sejarah rangkaian stesen TV di Korea setakat ini.

Sumber: Instagram Rita Rudaini