Seperti yang diketahui, penyanyi Aina Abdul lazimnya gemar menyanyikan lagu ‘cover version’ popular, seterusnya berkongsi bersama peminat di laman media sosial.

Baru-baru ini, Aina atau nama penuhnya Nurul Aina Abdul Ghani ada memuat naik satu rakaman video ketika menyanyikan lagu Peluang Kedua yang dipopularkan oleh Nabila Razali.

“Peluang Kedua @nabila.razali. Full video on my YouTube page AINA ABDUL.

“#malaysiancover #coverlagu #coversong #vocals #ainaabdul #ainations #peluangkedua,” tulisnya bersama beberapa tanda palang.

IKLAN

Meninjau ke ruangan komen, para peminat memberikan reaksi pelbagai.

Tidak kurang, ada juga yang seolah-olah menbandingkan nyanyian Aina di antara penyanyi asal menerusi ruangan komen entri berkenaan.

IKLAN

Aina Abdul Nyanyi Lagu Peluang Kedua, Ada Yang Mulai Banding Dengan Penyanyi Asal? Aina Abdul Nyanyi Lagu Peluang Kedua, Ada Yang Mulai Banding Dengan Penyanyi Asal?

Apapun, masing-masing mempunyai hak untuk memberikan pendapat dan pastinya juga, kedua bintang tersebut mempunyai keistimewaan sendiri.

IKLAN

Lain orang, lain pendapatnya. Betul tak?

Sekadar informasi, lirik video single terkini dari Nabila Razali itu sudah pun merekodkan lebih 5 juta tontonan di YouTube selepas dilancarkan pada 16 April lalu.

Tahniah buat Nabila dan produksinya!

Video: Instagram Aina Abdul