Ibu kepada selebriti dan usahawan, Noor Neelofa iaitu Datin Noor Kartini berangkat ke tanah suci Makkah bagi mengerjakan ibadah Umrah.

Turur bersama di dalam rombongan itu termasuk anak anak perempuannya Ameera Khan.

Menerusi Instagram, Kartini dalam ruangan kapsyen memohon maaf seandainya mempunyai ada salah dan silap selain mendoakan agar ibadah Umrahnya kali ini dipermudahkan.

IKLAN

“Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang, saya bersama anak saya Little Miss Khan akan menunaikan umrah.

“Jika ada salah silap tutur kata atau perbuatan yang menyinggung sesiapa sahaja kami mohon maaf, dan doakan perjalanan dan ibadah kami. Sayang semua,” tulisnya bersama beberapa lampiran foto mereka berdua.

IKLAN

Terdahulu, wargamaya membuat pelbagai spekulasi susulan Ameera yang memiluh untuk memasam semua foto seterusnya bertindak menyahaktif akuan Instagramnya sehingga kini.

IKLAN

Neelofa menerusi satu sidang media menjelaskan, adiknya itu berada dalam keadaan baik dan memohon ruang masa masa sendiri.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI