“Saya sentiasa menyokong, berada di belakang dia.” Demikian kata bekas isteri aktor Sharnaaz Ahmad, Noor Nabila ketika memberi respon susulan penahanan reman pelakon berkenaan ekoran dakwaan memukul penghuni kondominium, baru-baru ini.

Menurut Nabila, dia sudah pun mengetahui cerita penuh daripada pihak Sharnaaz, namun dia akui mengakui terkejut pada awalnya ketika mengetahui berita terbabit.

“Ketika mendengar mengenai insiden itu, saya terperanjat. Sudah pasti saya bertanya kepada Sharnaaz mengenai apa yang terjadi.

“Mengenai kes yang sedang berlangsung, saya tak boleh nak ulas atau komen lebih lanjut sebab ia membabitkan siasatan polis.

“Cuma walau apa yang jadi, Sharnaaz tetap bapa kepada anak kami, Jebat Jayden. Saya menyokong dia dan hubungan kami pun memang baik demi anak,” katanya.

IKLAN

Nabila yang juga kakak kepada Neelofa berkata demikian ketika ditemui pada majlis Disney X Naelofar Alice In Wonderland di IOI City Mall, Putrajaya, pada Khamis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hijab & Lifestyle (@naelofar)

Sementara itu, Nabila mendedahkan Sharnaaz menitiskan air mata apabila bertemu Jebat selepas direman.

IKLAN

“Sharnaaz hantar video dia bertemu anak kepada saya selepas kes itu. Dia menitiskan air mata ketika Jayden memeluknya. Saya beritahu Sharnaaz, apa pun yang terjadi, terus pandang ke hadapan dan esok adalah hari baru.

“Mengenali Sharnaaz, dia seorang yang tegas dan bertanggungjawab. Dia sangat sayangkan anak dan itu saya tak boleh nafikan,” katanya lagi.

IKLAN

Terdahulu, pelakon itu direman tiga hari selepas disyaki menumbuk dan menendang pengawal keselamatan di kondominium di Segambut.

Sharnaaz yang juga penghuni di kondominium sama didakwa menumbuk dan menendang mangsa.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.