Teruja bakal bergelar ayah tidak lama lagi, pelakon Nadzmi Adhwa menitip ucapan istimewa buat isteri,Ardell Aryana yang kini sedang hamil peringkat kedua (second trimester).

Kongsi Adhwa, masih banyak yang perlu dipelajari dan perjalanannya bersama Ardell masih panjang dalam kehidupan bergelar suami isteri.

Kisah Geum Jandi dan Gu Jun Pyo. Setiap hari awak mengadu sakit , mengadu diri makin gemok.

Awak kena selalu ingat yang awak paling cantik and tak gemok pun dimata saya.

“Comey je selalu saya tengok. Makin hari makin sayang. Perjuangan kita masih panjang. Dia adalah amanah dari Allah yang harus dijaga keberadaannya.

“Berikan yang terbaik selama dia dalam kandungan. Syukurilah keberadaannya dengan doa. Terus kuatlah wahai isteri ku. Aku akan sentisa ada menemanimu.

IKLAN

Saat kamu merasa lelah akan kehamilanmu. Ingatlah bahwa malaikat beristighfar untukmu setiap waktu. 1000 kebaikan tercatat untukmu dan 1000 keburukan terhapus darimu.

Solatmu terbilang 80 rakaat untuk setiap rakaat yang terdapat seorang janin di dalam rahimmu. Semoga Allah permudahkan urusan kita. Iloveyou to infinity @ardellaryana,” tulisnya.

View this post on Instagram

Kisah Geum Jandi dan Gu Jun Pyo 🤣 Setiap hari awak mengadu sakit , mengadu diri makin gemok 😅 Awak kena selalu ingat yang awak paling cantik and tak gemok pun dimata saya 😍❤️ Comey je selalu saya tengok 😍 Makin hari makin sayang. Perjuangan kita masih panjang. Dia adalah amanah dari Allah yang harus dijaga keberadaannya. Berikan yang terbaik selama dia dalam kandungan. Syukurilah keberadaannya dengan doa. Terus kuatlah wahai isteri ku. Aku akan sentisa ada menemanimu 😘 Saat kamu merasa lelah akan kehamilanmu. Ingatlah bahwa malaikat beristighfar untukmu setiap waktu. 1000 kebaikan tercatat untukmu dan 1000 keburukan terhapus darimu. Solatmu terbilang 80 rakaat untuk setiap rakaat yang terdapat seorang janin di dalam rahimmu. Semoga Allah permudahkan urusan kita 🤲🏻 Iloveyou to infinity @ardellaryana ❤️

A post shared by ناذمي ادهوا نور اذمي (@nadzmiadhwa) on

IKLAN

Sementara itu, Ardell turut meninggalkan komen terhadap perkongsian suaminya itu.

Difahamkan, usia kandungan pemilik nama penuh Nurul Hidayah Mohd Amin kini sudah mencecah lebih lima bulan.

IKLAN

Terdahulu, Ardell dan Nadzmi Adhwa mendirikan rumah tangga pada 1 September tahun lalu.

View this post on Instagram

🙂 Kita tidak akan selamanya terus bergini bermain dan tertawa bersama, bila tiba saat nya nanti kita pasti akan terpisah .. tapi doa dan bekalan amalan inshallah akan menemukan kita semula. Soon , awak akan jadi seorang ayah pada malaikat kecil 👶🏻yang akan beri sinar dalam hidup awak dan kebahagiaan pada awak , How time flies .. awak dah semakin dewasa & semoga terus dewasa Wawa 👨🏻‍🦱 . Alhamdulillah, may Allah bless you always ! Moga Allah murahkan rezeki awak , beri kesihatan yang baik pada awak , dan moga awak bahagia sampai bila2 :’) . Mungkin video ni akan buat hati awak terubat sikit bila ingat Tentang KITA satu hari nanti 😆 .Terima kasih 🕊 wawa !

A post shared by نور الهداية (@ardellaryana) on

Foto: Instagram Nadzmi Adhwa