Ramai memberikan kredit sejurus menonton telemovie di saluran Astro Ria, Amshar Bukan Asha jam 10.00 pagi tadi.

Telemovie ini mengetengahkan kisah kerelaan hati seorang anak untuk menuruti kemahuan ibu tersayang, namun hilang pendirian hidup yang diimpikan.

Malah, naskhah terbitan I Fabulous Art Media & Event Sdn Bhd ini juga sarat dengan emosi dan tangisan yang mampu meruntun hati penonton tentang kasih sayang seorang anak kepada ibunya.

Menerusi perkongsian terkini pelakon utamanya, Naim Daniel di Instagram, ratq-rata peminat memuji penampilannya di dalam telemovie berkenaan.

“Sampai Feeling Dia, Aku Nangis,” – Ramai Puji Naim Daniel, Naskhah Amshar Bukan Asha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naim Daniel (@naimdanielx)

Masing-masing berkongsikan pandangan dan fak kurang yang bersemosi ketika menontonnya.

IKLAN

“Terbaik Amshar Asha,” tulis seorang peminat

“Sedih la. Whole family tengok and we got emotional masa Naim kena sebat dengan tali pinggang. Habis make up raya,” komen peminat lain.

“Sampai feeling dia. Aku nangis,” pendapat diberikan peminat.

“Best tengok lakonan Nain,” peminat memuji.

IKLAN

“Lakonan yang sangat hebat dan tak pernah mengecewakan,” antara komen tertera.

Selain Nain, Amshar Bukan Asha turut dibarisi pelalon lainnya seperti Farah Ahmad, Syazwan Zulkifly, Haidar Hasanudin, Emma Sofea, Sahronizam Noor dan Raff Roslee.

“Sampai Feeling Dia, Aku Nangis,” – Ramai Puji Naim Daniel, Naskhah Amshar Bukan Asha “Sampai Feeling Dia, Aku Nangis,” – Ramai Puji Naim Daniel, Naskhah Amshar Bukan Asha

Amshar Bukan Asha mengisahkan tentang kehidupan seorang remaja yang diberi nama timangan Asha.

IKLAN

Asmah, ibu kepada Asha amat menyayanginya dan sejak kecil Asmah lebih senang melihat anaknya berperwatakan lembut dan sopan.

Setiap pemakaian anaknya ditentukan mengikut kemahuannya dari hujung rambut ke hujung kaki.

Asha hanya menuruti sahaja permintaan ibunya.

Walaupun mengharungi pelbagai liku kehidupan, Asha tetap tabah menjadi dirinya dan menjaga hati ibunya sebaik mungkin kerana dia amat menyayanginya.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.