Datin Seri Shahida Mohd Rashid muat naik foto dua anak angkatnya, Ameena dan Qayyum mengakui merindui mereka berdua.

Isteri kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri juga sempat menulis kapsyen panjang khas untuk Ameena dan Qayyum.

“Rindu Ameena+Qayyum. Minta maaf mama bukan ibu yg terbaik utk meena n Oyum tapi mama selalu cuba yg terbaik, cuba utk berlaku adil,cuba utk selalu memberi kasih sayang seadanya,” tulisnya.

Tambahnya lagi, dia juga melayan Ameena dan Qayyum sama rata seperti anak kandungnya yang lain.

IKLAN

“Dua2 ni dah jadi anak susuan saya, dah saya susukan mereka. Alhamdulillah dipermudahkan.

“Kadang2 saya marah juga mereka kalau nakal sama mcm saya marah anak2 yang lain, nak mendidik mereka mungkin cabaran buat saya.

IKLAN

“Nak didik anak sendiri pun susah yg kita dah tahu datang dari sifat kita nikan pula yg datang dari mak ayah nya berbeza, mudahan dipermudahkan,” tulisnya lagi.

IKLAN

“Rindu Ameena & Qayyum, Minta Maaf Mama Bukan Ibu Yang Terbaik,” – Luahan Sayu Datin Seri Shahida Buat Anak Angkat, Sentuh Hati…Aliff dan keluarganya kini sedang bercuti di luar negara namun tidak dapat membawa kedua anak kecil itu atas faktor status sebagai anak angkat.

Sebelum ini, Aliff dan Shahida sudah banyak kali menjelaskan sebab mengapa tidak boleh membawa Ameena dan Qayyum bercuti apabila terlalu ramai yang bertanyakan hal tersebut.

Foto/Instagram: DS Nur Shahida

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI