Misi mencari permata baharu industri seni tanah air kini diteruskan.

Buat julung-julung kalinya, program realiti pencarian bakat popular, Hero Remaja dan Dewi Remaja bakal digabungkan didalam satu program yang sama yang dikenali sebagai Hero Dewi Remaja 2023.

Lapan finalis lelaki dan lapan finalis wanita bakal berantap bagi merebut gelaran Hero Remaja dan Dewi Remaja yang baharu.

Kesemua 16 finalis telah pun diperkenalkan secara rasmi menerusi sidang media khas yang dilansungkan di Astro, Bukit Jalil sebentar tadi.

Berikut adalah barisan finalis Hero Dewi Remaja 2023;

IKLAN

Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!

Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!
Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Pertama Kali Dalam Sejarah, ‘Hero & Dewi’ Bergabung & 16 Finalis Rebut Gelaran Juara!Dalam pada itu, pelakon terkenal yang juga merupakan juara Dewi Remaja 2005/06, Scha Al-Yahya diberikan tanggungjawab selaku hos merangkap mentor dan juri tetap Hero Dewi Remaja 2023.

Rakaman program ini akan bersiaran selama tujuh episod setiap Jumaat bermula 10 November ini jam 10 malam menerusi saluran Astro Ria dan Astro Go.

IKLAN

Manakala episod kemuncak minggu ke-8 pula bakal bersiaran secara langsung pada 30 Disember depan.

Pengajuran pencarian bakat Hero Dewi Remaja 2023 ini merupakan sebuah lagi kerjasama strategik di antara Astro menerusi saluran Astro Ria dan Nu Ideaktiv Sdn. Bhd.

IKLAN

Terdahulu, seramai 600 calon remaja telah mencuba nasib pada sesi uji bakat yang berlangsung selama lapan hari di tiga buah negeri iaitu Selangor, Penang dan Sabah.

Ikuti laporan terkini dan maklumat lanjut mengenai Hero Dewi Remaja 2023 di laman web dan platform media sosial Majalah Remaja dan Media Hiburan.

Buat finalis yang bertanding. All the best.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.