Instafamous yang juga merupakan pemain futsal negara, Intan Serah meluahkan rasa kecewa selepas banyak memerima komen biadap dan berbaur lucah di akaun Instagram miliknya.

Ia berikutan selepas Intan ada berkongsi videonya sedang menjalani proses pemulihan menggunakan kaedah ‘cyro chember’ yang merupakan ruang sejuk untuk membakar lemak.

Menurut Intan, dia telah pun menyekat individu-individu tersebut daripada akaun Instagram supaya perkara seperti ini tidak lagi berlanjutan.

IKLAN

“So many perverts on my instagram comments. Done blocked all of them. Dekat bio siap tulis nama Allah, tapi otak macam takde agama.

“Boyfriend/abang/anak siapa ni? Boleh pergi kat telinga dia and cakap dasar anak b*bi.

“Orang cakap aku terkinja dalam ni, ni video asal. Orang kat luar berjoget, aku join jelah nak hilangkan rasa sejuk tu alang alang,” jelasnya.

Rasa kecewa itu diluahkan oleh Intan menerusi akaun Twitter miliknya.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen menasihati Intan supaya usah mempedulikan individu-individu negatif tersebut.

Selain aktif bermain futsal, Intan turut pernah membintangi filem Gol & Gincu 2 dengan membawa watak sebagai Fifi.

Sumber: Instagram Intan Serah