Pelawak kumpulan Zero, Syaiful telah mendapat berita gembira dari isterinya,  Ashura Rudy yang kini berada di kampung halaman Sabah. 

Berita gembira itu dikongsikan Syaiful selepas isterinya selamat melahirkan cahaya mata perempuan yang sihat dan comel.

Bagaimanapun,Syaiful terkilan kerana dia tidak dapat menyambut anaknya itu kerana proses kelahiran diadakan di Sabah, manakala Syaiful berada di Shah Alam. 

“Ya Allah syukur Alhamdulillah dgn cahaya mata yg engkau berikan ini kpd kami..Alhamdulillah dpt anak kedua lagi kali ni baby girl sepasang da..Ayah mintak maaf sngt anakku. Ayah x dpt balik time kamu dilahirkan,” tulisnya. 

IKLAN

Menerusi ruangan komen pula, rata-rata netizen memberikan pujian kepada bayi comel dan ucapan tahniah buat Syaiful dan isteri. 

IKLAN

“Minta Maaf Anakku, Ayah Tak Dapat Balik Saat Kamu Dilahirkan,”- Syaiful Zero Dapat Rezeki Anak Perempuan, Tahniah! “Minta Maaf Anakku, Ayah Tak Dapat Balik Saat Kamu Dilahirkan,”- Syaiful Zero Dapat Rezeki Anak Perempuan, Tahniah!

Setakat ini,Syaiful dan isteri masih belum mendedahkan nama anaknya itu. 

IKLAN

Untuk rekod,Syaiful atau nama sebenarnya Mohd Syaiful Doli Sharif berkahwin dengan Ashura pada 24 Julai 2015 dan dikurniakan Mohamad Sharif,2 tahun.

“Minta Maaf Anakku, Ayah Tak Dapat Balik Saat Kamu Dilahirkan,”- Syaiful Zero Dapat Rezeki Anak Perempuan, Tahniah!

Foto : IG Syaiful Zero 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI