Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri meluahkan kekesalannya apabila berterusan menjadi mangsa kejian dan kutukan netizen.

Kali ini, rumah pula yang menjadi isu. Kisahnya, rumah Aliff disenaraikan antara rumah terhebat di ‘page’ Home Of The Rich, namun lain pula yang dilihat netizen.

Melalui komen-komen netizen, ada yang menuduh Aliff hidup senang kerana bantuan keluarganya, malah ada yang turut mengaitkan pekerjaan bapa penyanyi Bobo Di Mana itu.

“Sedih dgn perangai org malaysia yg jenis mcm ni. Bila rumah saya diletakkan antara rumah terhebat oleh page @homesoftherich page antara rumah2 yg menjadi perhatian DUNIA.

IKLAN

“Saya rasa bangga sebab rumah tu usahakan saya SENDIRI BKN ROMPAK DUIT KORANG,tapi ada juga bawang2 malaysia ni yg mendengki komen saya tinggalkan bapak saya sebab malu pengawal keselamatan la,kaya duit mak bapak la,x bayar tax la.

“Sampai ke sana hati busuk sempat nak kutuk sana sini gigih mencari,” tulisnya.

IKLAN

Susulan itu, ramai yang meninggalkan komen memberikan kata-kata sokongan kepada Aliff.

IKLAN

“Sedih Dengan Perangai Orang Malaysia Jenis…,”- Terus Kena Kecam, DS Aliff Syukri Buat Luahan Sedih. Kononnya… “Sedih Dengan Perangai Orang Malaysia Jenis…,”- Terus Kena Kecam, DS Aliff Syukri Buat Luahan Sedih. Kononnya… “Sedih Dengan Perangai Orang Malaysia Jenis…,”- Terus Kena Kecam, DS Aliff Syukri Buat Luahan Sedih. Kononnya…

Sebelum ini, Aliff dan isteri berdepan dengan kritikan hebat berkaitan dengan anak angkat mereka, Qayyum yang dipercayai didera pengasuhnya. Namun, penjelasan rapi telah diberikan olehnya.

Foto/Instagram: DS Aliff Syukri

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI