Meski usia semakin meningkat dan dikurniakan lapan orang anak, isteri kepada Dai Farhan iaitu Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali sebagai Dr. Aerin berpuas hati dengan berat badan ideal.

Difahamkan, beratnya kini mencecah 48 kilogram.

Kongsi wanita ini lagi, meski memiliki lapan orang cahaya mata, namun saiz badannya kekal seadanya.

“Hasil cuci usus sebenarnya ramai pesakit2 sy dh try alhamdulillah. Ni rahsia sy maintain 48kg dr dulu sampai lani.

“Anak 8 pun maintain tak naik, tak turun. Makan banyak pun tak apa. Bila usus bersih, peneyrapan vitamins dan minerals yg kita makan akan mudah diserap oleh sel2 utk menjaga kesihatan dan meningkatkan kadar metabolisme kita.

“Saya minum setahun sekali je time 3 hari lepas bersalin, if anak menyusu badan pun xde masalah anak tak akan sakit perut or apa2,” maklumnya.

IKLAN

Memanjatkan rasa syukur, Dr. Airen juga memaklumkan proses berkenaan berupaya mengurangkan berat badan.

“Alhamdulillah, 8 orang anak selamat. Produk ni utk bersiahkan usus ya bukan kurus dalam masa 30 minit.

“Ia boleh kurangkan berat badan 3kg dalam masa 30 min sebab dia buang semua kotoran degil dlm usus.

“So lepas keluar semua tu, Masyallah best gila badan jd ringan and fresh. Tak ada masa or malas bersenam,” tulisnya.

IKLAN

Terdahulu, Airen dan Farhan telah bernikah di Tanah Suci Mekah.

IKLAN

Farhan sebelum ini pernah berkahwin dengan Fatin Nurul Ain Mat Aris dan mereka bercerai dengan talak satu kemudiannya.

Foto : Instagram Drholisw