1. Sekali tengok, hanya beberapa keping foto biasa yang memaparkan Elyana sedang posing bersama ais aiskrim dan peniaganya.

Namun apabila melihat komen yang ditinggalkan netizen, baru mata tertangkap pada seorang lelaki di atas motor itu apabila rata-ratanya mengakui individu itu mirip pelakon, Aeril Zafriel.

“Gigih Aeril cari duit. Inilah ciri-ciri suami yang kita mahukan.”

“Sumpah aku ingat Aeril Zafrel tadi,” antara komen netizen.

“Masalahnya Sekarang Ni. Apahal Ramai Tag Aku?” – Gambar Elyana Posing Dengan Ais Krim, Tapi Aeril Zafrel Pula Yang Kena Tag! “Masalahnya Sekarang Ni. Apahal Ramai Tag Aku?” – Gambar Elyana Posing Dengan Ais Krim, Tapi Aeril Zafrel Pula Yang Kena Tag! “Masalahnya Sekarang Ni. Apahal Ramai Tag Aku?” – Gambar Elyana Posing Dengan Ais Krim, Tapi Aeril Zafrel Pula Yang Kena Tag!

IKLAN

Lalu, Aeril dengan bersahaja berkongsi posting tersebut di laman Twitter dengan kapsyen “masalahnya sekarang ni. Apahal ramai tag aku???.

Netizen yang saling berbalas komen terhadap posing yang dimuat naik Aeril dan ada juga yang meminta pelakon itu supaya tidak lupa.

IKLAN

“Jangan buat2 amnesia pula.”

“Haha…tahniah bosskur jumpa adik kandung yang sudah lama terpisah.”

IKLAN

“Masalahnya Sekarang Ni. Apahal Ramai Tag Aku?” – Gambar Elyana Posing Dengan Ais Krim, Tapi Aeril Zafrel Pula Yang Kena Tag!

“Masalahnya Sekarang Ni. Apahal Ramai Tag Aku?” – Gambar Elyana Posing Dengan Ais Krim, Tapi Aeril Zafrel Pula Yang Kena Tag!

Foto : Twitter Aeril Zafrel

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI