Pengacara Dayah Bakar memaklumkan kedua ibu bapanya telah disahkan posicltif Covid-19 dan sekali gus memohon jasa baik ramai untuk mendoakan kesihatan orang tuanya.

Berkongsikan perkembangan terkini, menurut Dayah, bapanya Hj Abu Bakar Johar kini telah ditempatkan di unit rawatan rapi (ICU) sebuah hospital selepas positif virus tersebut beberapa hari lalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

“Pohon semua untuk mendoakan kesembuhan abah saya, Hj Abu Bakar bin Johar yang berada di ICU sekarang. Juga, untuk doakan mak saya, Halimatul Kamaliah bt Abdul Rahim untuk sembuh sepenuhnya.

IKLAN

“Your doa means a lot to me and my family. Thank you so much, may Allah bless you for your kindness,” tulisnya menerusi ruangan kapsyen.

Terdahulu menerusi platform sama, Dayah ada meluahkan rasa sedih namun mencuba yang terbaik untuk memberikan senyuman dan sokongan moral pada ibu dan bapanya selepas mereka terjangkiti wabak berkenaan.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

“Assalamualaikum semua. Dengan hati yang berat, Dayah nak kongsi berita dimana ibu bapa saya disahkan positif Covid. Memang rasa sedih sangat, dan buat Dayah tak keruan untuk beberapa harini.

IKLAN

“Honestly I’m not feeling okay, but I’m trying my best to smile and give moral support to my parents. Jadi, niat Dayah berkongsi adalah untuk memohon kepada kalian semua yang membaca post ini agar mendoakan kesembuhan sepenuhnya untuk mereka, dan juga sekalian rakyat Malaysian yang terkesan dengan wabak ini.

“Buat waktu ni, keadaan mereka stabil, dan inshaAllah, semoga terus kuat dan semangat!,” tulisnya baru-baru ini.

Foto: Instagram Dayah Bakar

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI