“Love Gila Ucapan Azhan Rani, Mewakili Bakat Tanpa Rupa,”- Puji Noorkhiriah

Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur 2019 (DFKL 2019) yang telah berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) telah melabuhkan tirai semalam.

Drama rantaian Nur telah menjadi perhatian apabila telah memenangi enam anugerah pada malam tersebut.

Bagi memberi penghargaan kepada rakan pelakonnya menerusi drama tersebut, Noorkhiriah telah memuat naik sekeping gambar di akaun Instagram miliknya.

Bintang itu telah berkongsi rasa syukur dan memberikan pendapatnya mengenai kemenangan Nur di malam anugerah DFKL 2019 bersama pengikutnya di laman media sosial tersebut.

“HARI INI DALAM SEJARAH Alhamdulillah..lom habis #dfkl tapi rasanya malamni malam #nur..cipta sejarah weiii..bertuah rasanya dapat menjadi sebahagian family #nur..sapa setuju mlmni malam #nur?”

IKLAN

“Tahniah abam @budakijat @azhan_rani@aamyrarosli @syafiqkylez nak nitik airmata tgk kejayaan #nur..kecaman acik2 bawang,kejayaan wat kalian..akak tumpang happy ggiler dan love gile speech abg @azhan_rani..mewakili bakat tanpa rupa..salah seorangnya adalah Noorkhiriah Ahmad Shapie..”

“harap pasni abam @budakijat please wat cite tanpa rupa ni jadi lead bg..Lurve u gais.. #nur1 #nur2 #aisyah@radiusone_official @dramasangat@tv3malaysia @fazli_radiusone@onechinoiz_studios”tulisnya.

Khiriah telah meluahkan pendapat mengenai rupa paras bukanlah satu ukuran untuk sesuatu kejayaan sebuah drama.

Lantas, perkongsian pelakon yang berusia 42 tahun ini telah menjadi perhatian netizen.

IKLAN

View this post on Instagram

ini kasih sayang yang Allah SWT bagi untuk aku.. mungkin tak sebertuah orang lain tapi aku ada mereka.. mereka adalah family #nur.. bukan untuk bermegah2 tapi sedikit kurniaan Allah malam tadi aku tujukan istimewa buat mereka dibelakang tabir ini.. kerja produksi ni kerja team.. kadang2 rasa tak adil dinobat terbaik kerana jadi baik tu hasil keringat beramai2 .. tu belum tanya editor #nur @hafeezmohdnoor berapa banyak take yang jahanam dia potong siap2 untuk selamatkan acting ko yang ke laut dalam.. dan mereka2 dalam video ini adalah tulang belakang siang malam berhempas pulas untuk seketul piala yang mampu diberi pada seorang saja. family #nur2 ku .. award tu ada di office @radiusone_official .. itu untuk korang semua.. pergilah sana kalau nak tengok.. hahaha gaduh tetap gaduh.. lain kali time nak shooting jangan ajak aku bersembang ❤️❤️❤️ korang ketat2 @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat @syafiqkylez @aamyrarosli @khiriah17 @azarazmi @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @jijiezainal @eyra.hazali @makuda_yati @hasrulnizamosman @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @onechinoiz @remy__maghrib @ucheefukada @eiza681 @ribenashah @imanali71 @atokrejang_73 @bunga.qu @amhus_amiegus @farishanafiadnan @joe_daim @kemaray @didiradzuan @naqi.ahmad @aiskrimikat

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Foto : Instagram Khiriah