Rebecca Nur Al Islam beberapa jam lalu ada berkongsi status terkini memohon doa buat sahabatnya yang menjalani pembedahan tumor di kepala, hari ini.

Tulisnya, dia memohon agar Allah permudahkan prosedur dan menarik kesakitan kawan baik sejak zaman persekolahan, Farzita Rohaizad.

“Assalammualaikum, tolong Doa Kan Sahabat Saya,Pagi ni #Rabu #24042019 Sahabat Saya Menjalani Pembedahan Di Kepala,Kerana mengahadapi Tumor Di Kepala…. @farzitatitin My Dok,My Titin.

IKLAN

“InsyaAllah Semoga Allah SWT Mempermudahkan Perjalanan Pembedahan Pagi ni,Dan Menarik Semua Kesakitan Sahabat Saya, Ameen AllahHuma Ameen. #mrsazam #mychildhoodfriend.”

IKLAN

Ruangan komen dipenuhi dengan doa-doa netizen yang turut sama mengharap agar sahabat baik Rebecca ini dipermudahkan urusannya.

“Tolong Doakan Sahabat Saya,” – Jalani Pembedahan Tumor Di Kepala, Rebecca Mohon Doakan Kawan Baik “Tolong Doakan Sahabat Saya,” – Jalani Pembedahan Tumor Di Kepala, Rebecca Mohon Doakan Kawan Baik

IKLAN

MH turut mendoakan agar urusan Puan Farzita dan keluarga dipermudahkan dan kesakitannya diganti dengan hikmah yang lebih baik.

Foto : Instagram Rebecca Nur Al Islam