Sudah mengikat tali pertunangan pada November tahun lalu, Isa Khan dan Nur Risteena Munim dilihat semakin bahagia bersama.

Sering berkongsi foto di media sosial, Isa baru-baru ini ada meluahkan rasa syukur kerana dikurniakan seorang wanita yang sentiasa memahami dirinya.

“Jatuh cinta itu tidak mudah. Jika saat permulaan cinta itu penuh dengan ujian dan dugaan, pasti di akhirnya ada kemanisan yang menanti.

“Selama ini aku menanti dengan penuh harapan agar setiap doa yang aku minta kepada Allah Swt dimakbulkan dan jadi kenyataan.

“Lidah ini tidak pernah serik menyebut nama kamu di dalam setiap doa aku agar suatu hari nanti kamu menjadi milik aku,” tulisnya.

Isa,27, juga tidak dapat menyembunyikan perasaan cintanya terhadap Risteena yang sukar diungkap dengan kata-kata.

IKLAN

“Tidak pernah sedikit pun perasaan cinta ini hilang di dalam hati aku. Adakah ini erti cinta sebenar?

“Kita merancang dan Allah Swt yang menentukan segalanya. Tidak perlu khuatir, yakin dan percayalah. Terima kasih Ya Allah. Terima kasih, Cinta,” akhirinya.

IKLAN

Video tersebut memaparkan Risteena manis berhijab, manaka Isa segak bersuit hitam mengabadikan memori bersama.

Terdahulu, Risteena dan Isa bertunang pada 23 November 2019 di Bali, Indonesia dengan dihadiri ahli keluarga terdekat kedua-dua pihak.

Dalam perkembangan lain, kedua-duanya sedang giat menjalankan produk kecantikan hasil usaha sama.

IKLAN
View this post on Instagram

Kenapa comey sangattt niii??? 🤪

A post shared by ℑ𝔖𝔄 𝔎ℌ𝔄𝔑 (@theisakhan) on

View this post on Instagram

Assalamualaikum. . Pada tanggal 23 November 2019, saya Isa Khan telah melamar dia, Nur Risteena Munim Binti Zainul Ilyas di Pulau Bali dan telah mendapat restu sepenuhnya dari ibu dan bapanya. Alhamdulillah, walaupun terlalu banyak dugaan dan cabaran, dengan berbekalkan perasaan cinta dan sayang yang sangat kuat, kami telah berjaya menjalani fasa pertunangan ini dengan baik. Saya sangat bersyukur dan berterima kasih terutamanya kepada keluarga saya dan keluarga bakal mertua saya dan tidak lupa juga kepada para sahabat yang tidak pernah lelah untuk terus ada bersama dengan kami dan telah banyak membantu untuk melancarkan segala perancangan ini. Dan akhir sekali, terima kasih Ya Allah Ya Tuhanku.. Kerana telah memberi aku kesempatan untuk bergelar tunang kepada si dia yang sangat aku cintai. Janji aku, tidak akan aku dustakan hati dia selagi nyawa aku masih di kandung oleh badan. Akan aku jaga dia selagi nafas aku tidak terhenti, insyaAllah. Mohon doa dari kalian agar ikatan pertunangan ini akan terus di jaga olehNYA hingga ke hari persandingan nanti. Amin Ya Rabb. Bismillah 💍

A post shared by ℑ𝔖𝔄 𝔎ℌ𝔄𝔑 (@theisakhan) on

Foto : Instagram Isa Khan

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI