Penyanyi dan pelakon, Ayda Jebat mengatakan mungkin ada perselisihan faham yang terjadi antara rakan pelakon Janna Nick dan Sheila Rusly.

Bagaimanapun, bintang berusia 27 tahun ini menjelaskan di tidak tahu apakah sebenarnya yang terjadi di antara pelakon dan pengarah terkenal itu.

Ayda berkata demikian selepas ditanya media mengenai apakah pandangannya terhadap krisis yang dikatakan berlaku di antara kedua-dua teraju utama drama bersiri, Leftanan Zana itu.

“Mungkin ada perselisihan faham yang berlaku. Kita pun tidak tahu. Bagi saya, harap mereka akan kembali seperti dulu kalau benar seperti yang diperkatakan media sosial,” katanya.

Leftenan Zana yang ditayangkan di slot Lestary TV3 menggunakan lagu Mata nyanyian Ayda sebagai lagu latar.

IKLAN

Diajukan sama ada dia mengambil berat terhadap perkara tersebut, penyanyi lagu Temberang itu menegaskan, dia mengambil pendirian untuk tidak masuk campur.

“Tak perlulah. Lebih baik saya berdiam diri. Bagi saya contohnya kalau ada yang mahu bersembang mengenainya lebih baik saya ambil langkah untuk tidak mendengar,” jelas Ayda ketika ditemui di majlis pelancaran jenama kosmetik, Anas di Kuala Lumpur, awal malam tadi.

“Lebih Baik Saya Ambil Langkah Untuk Tidak Mendengar,” – Ayda Jebat Beri Reaksi Konon Wujud Krisis Antara Janna-Sheila Rusly

IKLAN

Dilantik sebagai antara wajah wakilan produk berkenaan, Ayda turut merakamkan rasa teruja dan gembira memandangkan jenama tersebut merupakan hasil usaha rakan baik yang dikenali lebih lapan tahun lalu.

Dalam perkembangan lain, Ayda atau nama penuhnya, Nur Suhada Jebat bakal melancarkan single terkininya, dalam tempoh terdekat.

IKLAN

“Lagu tersebut merupakan hasil ciptaan saya bersama komposer indonesia, Irwan Simanjuntak. Sebuah lagu balada yang harapnya, ia juga bakal mendapat maklum balas yang baik sebagaimana lagu-lagu nyanyian saya yang lain.

“Malah, saya juga dalam proses dalam menyiapkan album penuh yang bakal mengandungi 10 buah lagu,” akhiri Ayda.

Bila AYDA JEBAT nyanyi lagu KISAH HATI dari DATIN ALYAH. Mega love!

Posted by MEDIA HIBURAN on Sunday, 24 February 2019

Foto: Instagram Ayda Jebat, carian Google