Select Page

Setiap mereka yang sudah berkahwin pasti sering mencari-cari tips untuk terus kekal bahagia bersama suami atau isteri dan anak-anak tersayang kan?

Baru-baru ini MH ada ternampak satu perkongsian daripada isteri kedua kepada pelawak dan penyampai radio popular, Rahim Sepahtu, Lily yang berkongsi tips rumah tangga sempena ulang tahun perkahwinan mereka.

Our Actual Size 😄 . Akak sll di tanya, apa rahsia akak maintain slim. Ok ni jwb jujur la sempena anniversary kita share tips rumahtangga sket ya hari ni… abg @rahimr2 bising dan tegur kalau akak makan byk, pipi naik tembam, badan mula berisi, tak workout, malas pergi gym.. . Jadi akak mmg jaga makan, diet workout utk dia totally 100% 😄 x suka la dia tegur2.. jadi buat je ikut apa yg dia suka.. itulah motivasi dan fokus akak, my Hubby @rahimr2 . Niat kita kena betul utk buat apapun, baru dpt hasil yg tepat ! Betulkan niat.. Cantik utk suami itu besar pahalanya .. . Even now akk dah full berhijab bila keluar, kat rumah akak berhias tau!😆 igt x how ceci meci akk dulu!?? Hahahahaha koleksi baju2 seksi letops akk tu.. now only pakai utk tatapan suami tercinta seorang 😘 siap rambut kepuk2 tau!! . #cantikuntuksuami #lilyrahimlovestory #lilyrahim #untuksuami

A post shared by MD at LILY KHAY BEAUTY ACADEMY (@lilykhay) on

Nampaknya ramai juga pengikut Lily yang berterima kasih atas tips rumah tangga tersebut malah mereka juga turut mengucapkan selamat hari ulang tahun perkahwinan buat Lily dan Rahim.

yatilanz: Wow!! Good sharing sis 👍🏻👍🏻👍🏻 May your marriage lasts till Jannah insyallah amin3

syafiqah.k: Alhamdulillah kak. Selamat ulang tahun perkahwinan. Semoga terus berbahagia kalian berdua & terus istiqamah dalam berpakaian mengikut syariat ya kak @lilykhay 😊 Much loveeeee ❤❤❤

nasrudin616: Happy anniversary kak..semoga berbahgia bersama along hingga ke syurga kak..👍

MH juga mahu mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan happy anniversary buat Lily dan Rahim.

Semoga masjid yang dibina berkekalan hingga ke syurga.

Sumber: Instagram Lily Khay

Apa Kata Anda

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: