Azharina tidak mengambil hati atau sentap bila ada peminat muzik yang memberi komen, mengatakan kualiti single terkininya, Lakar Janji seperti lama, lapok, tidak cantik dan sebagainya.

Bagi Azharina, paling tidak ia diperkatakan ramai sekali gus membuatkan penyanyi asal Sabah ini boleh memperbaiki kelemahan yang ada.

“Walaupun ada yang kata muzik video saya tu nampak tak cantik atau lapok, yang penting ia ada di situ. Orang bercakap ni saya tak kisah sangat. Kena caci? Saya suka jer.

“Sebab apa, sekurang-kurangnya saya tahu mana yang betul dan cuba untuk perbaiki kelemahan yang ada. Jadi daripada situlah kita cuba belajar dan terus belajar,” katanya ketika ditemui pada majlis pelancaran single berkenaan di Kuala Lumpur, baru-baru ini.

IKLAN

Jelas Azharina lagi, baik atau buruk orang memperkatakan mengenai sesuatu, ia tetap dianggap sebagai suatu publisiti yang secara tidak langsung akan memberi impak tersendiri.

IKLAN

“Kata orang, baik atau buruk orang bercakap, ia masih dianggap sebagai suatu promosi. Tengok ada sesetengah lagu pun kena kecam, tapi ia jadi viral juga,” terangnya lagi.

Terdahulu, Lakar Janji merupakan lagu ciptaan sepenuhnya oleh Dr. Irma Shida di bawah label Dr. Irma Entertaiment hasil dari kerjasama sulung di bawah syarikatnya sendiri, Azharina Entertaiment.

IKLAN

Sejak dimuat naik menerusi YouTube beberapa hari lalu, muzik video berkenaan sudah pun ditonton lebih 30,000 kali.

 

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI