Peserta Gegar Vaganza 5, Zamani mendedahkan ada menggunakan khidmat rawatan alternatif untuk mengenal pasti masalah kesihatan yang dihadapinya sepanjang menyertai program nyanyian tersebut.

Menurut Zamani, pihak keluarganya ada berjumpa dengan seorang ustaz untuk mendapatkan penawar. Bagaimanapun, rawatan tersebut hanyalah dijalankan dari jarak jauh.

“Keluarga saya merasakan ada sesuatu yang terjadi kepada saya. Kemudian mereka ada berjumpa dengan seorang ustaz tetapi saya tidak perlu ke sana kerana rawatan batin dilakukan dari jarak jauh.

“Saya sendiri tidak tahu hasilnya bagaimana, mungkin ketika ini masih di dalam proses. Saya hanya diberikan air penawar dan rawatan masih lagi diteruskan,” katanya kepada MH

IKLAN

Langsung ditanya adakah Zamani percaya dirinya itu ada menerima gangguan mistik, ini respon yang diberikan oleh finalist GV5 itu;

“Saya tak berani nak katakan ini adalah gangguan mistik. Tetapi saya hairan pada hari tersebut suara saya terus hilang sedangkan saya tidak pun demam.

IKLAN

“Namun, suara saya kembali semula sebaik sahaja tamat konsert pada malam tersebut,” ujarnya.

IKLAN

Terdahulu, Zamani berjaya melayakkan diri ke konsert akhir GV5 dan akan berduet bersama, Ameng Spring membawakan lagu Lagu Jiwa Lagu Cinta serta Bunga daripada Altimet.

#MHLive Jom dengarkan apa kata Zamani pula

Posted by MEDIA HIBURAN on Sunday, 11 November 2018

Foto: Carian Google

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI