Kecoh Fasal Sekeping Gambar Peluk Boy Iman & Ifa Raziah, Terima Komen Pedas Netizen!

Baru-baru ini, pelakon dan penerbit Boy Iman ada memuat naik sekeping foto bersama bintang versatil, Ifa Raziah di Instagram. Bagaimanapun, apa yang tidak sedapnya, rata-rata netizen tidak berpuas hati dengan gambar berkenaan memandangkan keduanya dirakam dalam keadaan Boy memeluk erat Ifa.

Malah, ramai juga yang mempersoalkan status kedua-duanya yang merupakan isteri dan suami orang.

Boy menerusi ruangan kapsyen memaklumkan, dia ada beberapa memuat naik foto bersama penyanyi Ser Ser Ser itu.

IKLAN

“Bersama my kakak 4eva, Diva Puk Puk Puk @ifa_raziah. Meletop baju hari ini jd MC. Peluk tu bukan apa nak tunjuk tiga perkara. Satu perkara dia dah kurus. Perkara kedua sebab baju dia cantik sgt, dan perkara ketiga pulak nak bgtau dia yg kita sayang dia & anggap dia mcm kakak kita sampai bila2,” tulisnya.

Pada masa sama, Boy turut pelik dan teruja kerana meski Syawal sudah berlalu namun budaya rumah terbuka tetap berterusan.

“Tapi apa pun kita heran bin ajaib. Tahun ni punya rayakan sampai masuk bulan Zulkaedah pun org buat open house. Ini mmg betul2 celebrate raya, maybe sebab gembira sgt dpt Tun Mahathir jd Perdana Menteri dan dapat kerajaan baru kot ataupun psl xde da GST,” kongsinya lagi.

Menerusi ruangan komen pula, pelbagai komen dilontarkan peminat. Antaranya ialah;

 

IKLAN