Pengarah pan pelakon, Michael Ang ada berkongsi beberapa lampiran gambar menerusi satu entri di Instagramnya yang telah dikemas kini.

Sambil memuat naik foto menu makan malam, perkongsian tersebut turut mendapat perhatian netizen apabila jarang sekali, dia mendedahkan figura remaja lelaki yang dikatakan anaknya itu.

Meski tidak mendedahkan wajahnya secara penuh, remaja lelaki yang dikenali sebagai Ryan, difahamkan telah mendapat keputusan cemerlang dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) baru-baru ini.

IKLAN

Malah, perkara tersebut turut dikongsi Michael.

IKLAN

“Salam semua. Dinner apa malam ni? Kita masak Herb Butter Steak n Prawn with Roasted Baby Potato n Salad! Gambar no 2 di Tuju Khai untuk @alifsatar medium rare ya.

“Gambar no 3 selalu Kau org tanya kenapa ada dua pinggan untuk anak I la! Hari ni makan awal Sebab anak I ada buat kerja part time Sebab bagi tuition kat budak Year 9.

IKLAN

“Lambat lagi aku nak bagi dia duit! Luv u all!,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan komen pula, rata-rata peminat turut memuji cara layanan Michael terhadap Ryan dan tak kurang yang turut memuji fizikal anaknya, meski wajahnya ditutup.

Foto: Instagram Michael Ang