Pengacara dan selebriti kecergasan popular, Nana Al Haleq berkongsi khabar gembira apabila memaklumkan dirinya telah sah bergelar isteri kepada pasangan hati, Nik Mohd Fadhil dalam majlis yang berlangsung pada Selasa.

Pengumuman tersebut dibuat oleh Nana menerusi beberapa hantaran yang dimuat naik di laman Instagram.

Difahamkan majlis akad nikah tersebut telah dijalankan secara atas talian memandangkan negara ketika sedang berada di dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 2.0.

Menurut Nana, dia dan Nik telah merancang mengenai perkahwinan tersebut sejak setahun yang lalu dan dia sebolehnya tidak mahu menangguhkannya lagi.

“Kami Tidak Mahu Tangguhkan Lagi,”- Majlis Secara Online, Selebriti Kecergasan, Nana Al Haleq Selamat Bernikah

“Terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang menitipkan ucapan-ucapan sempena majlis perkahwinan kami. Kami sendiri juga seperti tidak percaya akhirnya kami telah berkahwin. Kami telah berbincang dan merancang mengenai perkahwinan ini sejak setahun yang lalu.

IKLAN

“Kami sepatutnya dijadualkan untuk bernikah di pejabat agama kerana ketika itu Selangor masih lagi di dalam tempoh PKPB. Kemudian PKP 2.0 diumumkan dan keputusan untuk bernikah secara atas talian hanya dibuat tiga hari yang lalu,” tulisnya.

 Dalam pada itu, Nana turut menitipkan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang sudi meraikan majlisnya itu meski pun ianya berlangsung secara atas talian.

“Kami berasa sangat bersyukur kerana majlis ringkas kami telah dipermudahkan meskipun segalanya hanya dirancang pada saat-saat akhir.

IKLAN

“Kami berterima kasih kepada seluruh ahli keluarga dan sahabat handai yang turut hadir bersama di majlis pernikahan online kami hari ini meski pun baru mendapat perkhabaran tersebut pada tengah hari semalam,” katanya lagi.

Katanya lagi, dia dan suami pada mulanya tidak mahu terlalu berkongsi mengenai perkahwinan ini kerana bimbang jika ia tidak belaku seperti yang dirancangkan.

“Mesej-mesej dari kalian sememangnya lucu. ‘Betul ke betul ke?’ ‘You’re not kidding us right?’. Saya tahu perkhabaran ini agak mengejutkan.

IKLAN

“Kami juga tidak mahu terlalu berkongsi mengenai perkara ini kerana kami juga bimbang sekiranya ia tidak terjadi seperti yang kami rancangkan. Terima untuk segal ucapan dan doa. Love you guys lots,” akhirinya.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis turut teruja dengan perkhabaran tersebut selain turut mendoakan semoga ikatan yang terjalin akan kekal bahagia hingga ke jannah.

“Kami Tidak Mahu Tangguhkan Lagi,”- Majlis Secara Online, Selebriti Kecergasan, Nana Al Haleq Selamat Bernikah “Kami Tidak Mahu Tangguhkan Lagi,”- Majlis Secara Online, Selebriti Kecergasan, Nana Al Haleq Selamat Bernikah “Kami Tidak Mahu Tangguhkan Lagi,”- Majlis Secara Online, Selebriti Kecergasan, Nana Al Haleq Selamat Bernikah

Sumber: Instagram Nana Al Haleq

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI