Memuatnaik sekeping klip menunjukkan soal siasat antara cikgu dan murid tahun satu, cikgu Instafamous, yang dikenali sebagai Namie mendapat perhatian netizen.

Semuanya gara-gara dia dikatakan mempunyai wajah iras kepada penyanyi Haram, Hael Husaini.

Kawan pukul sakit x?

“SAKIT.

“Kamu pukul sakit x?

“X SAKIT.

IKLAN

Mcm ni lah ragam budak-2

*This kid too cute to handle,” katanya menerusi video berkenaan. 

IKLAN

Lalu, sedutan video yang mendapat hampir 300,000 tontonan ini dilihat cukup mencuit hati netizen.

Selain kelihatan comel dengan gelajat kanak-kanak yang disoal, ada juga yang menonton gara-gara wajah tampan si cikgu, siap ada kumis lagi!

“Kalau Yang Ni Cikgu Dia, Even Nazak Pun Aku Datang Ahh,” –  Cikgu Ini Pula Jadi Perhatian Gara-Gara Ada Iras Hael Husaini?“Kalau Yang Ni Cikgu Dia, Even Nazak Pun Aku Datang Ahh,” –  Cikgu Ini Pula Jadi Perhatian Gara-Gara Ada Iras Hael Husaini?“Kalau Yang Ni Cikgu Dia, Even Nazak Pun Aku Datang Ahh,” –  Cikgu Ini Pula Jadi Perhatian Gara-Gara Ada Iras Hael Husaini?“Kalau Yang Ni Cikgu Dia, Even Nazak Pun Aku Datang Ahh,” –  Cikgu Ini Pula Jadi Perhatian Gara-Gara Ada Iras Hael Husaini?

IKLAN

Apa yang lebih melucukan, Datuk Seri Vida turut dikaitkan apabila wajah murid itu seakan-akan wajah anaknya, Kacak.

“Kalau Yang Ni Cikgu Dia, Even Nazak Pun Aku Datang Ahh,” –  Cikgu Ini Pula Jadi Perhatian Gara-Gara Ada Iras Hael Husaini?“Kalau Yang Ni Cikgu Dia, Even Nazak Pun Aku Datang Ahh,” –  Cikgu Ini Pula Jadi Perhatian Gara-Gara Ada Iras Hael Husaini?

Ulas netizen, jika cikgu begini yang mengajar di sekolah, sakit teruk sekalipun mereka pasti akan datang.

Foto – Instagram Namie