Penyanyi Zizi Kirana menjadi peserta yang diumumkan tersingkir di sebalik maskot Bertih Jagung menerusi program The Mask Singer Malaysia musim yang ketiga (TMSMY3).

Minggu ini menyaksikan Bertih Jagung menyampaikan lagu berjudul Akar Dan Bumi nyanyian kumpulan Amuk.

Bagaimanapun tidak dinafikan, Bertih Jagung menjadi antara maskot kegemaran juri dan penonton selama sembilan minggu membuat persembahan.

“Kalau Tak Nanti Kita Kena Saman…,” – Yusuf Bahrin Kata Macam Jaga Rahsia Besar Negara, Zizi Kirana ‘Zip Mulut’

“Kalau Tak Nanti Kita Kena Saman…,” – Yusuf Bahrin Kata Macam Jaga Rahsia Besar Negara, Zizi Kirana ‘Zip Mulut’“Kalau Tak Nanti Kita Kena Saman…,” – Yusuf Bahrin Kata Macam Jaga Rahsia Besar Negara, Zizi Kirana ‘Zip Mulut’

Selain Bertih Jagung, dua lagi maskot yang mendapat kedudukan terendah ialah Dewi Angsa dan Brokoli.

IKLAN

Sementara itu menerusi Insta Stories, Zizi bersama suaminya, Yusuf Bahrin ada berkongsi perbualan di antara mereka yang terpaksa ‘simpan rahsia’ sepanjang penglibatannya di dalam program hiburan itu.

“Kalau Tak Nanti Kita Kena Saman…,” – Yusuf Bahrin Kata Macam Jaga Rahsia Besar Negara, Zizi Kirana ‘Zip Mulut’ “Kalau Tak Nanti Kita Kena Saman…,” – Yusuf Bahrin Kata Macam Jaga Rahsia Besar Negara, Zizi Kirana ‘Zip Mulut’ “Kalau Tak Nanti Kita Kena Saman…,” – Yusuf Bahrin Kata Macam Jaga Rahsia Besar Negara, Zizi Kirana ‘Zip Mulut’

“Macam jaga rahsia besar negara masa ni kan sayang,” tulis Yusuf.

IKLAN

“Ya sayang, kalau tak nanti kita kena saman juta-juta lemon. Terima kasih sayang sebab tolong simpan rahsia,” tulis Zizi pula.

Pasangan ini kini berada di Tanah Suci bagi menunaikan ibadah umrah bersama.

Terdahulu, minggu ini juga turut menyaksikan persembahan juri, Misha Omar dan Elly Mazlein menyampaikan lagu Dr Cinta.

IKLAN

Selain Misha dan Elly, juri lain yang menggalas tanggungjawab di posisi sama ialah Zul Ariffin, Sharnaaz Ahmad, Shuib Sepahtu, Didie Alias, Atu Zero dan Emma Maembong.

Manakala Ella Aminuddin ialah juri tetap untuk tiga musim berturut-turut.

TMSMY3 berlangsung selama 10 minggu dan sesi rakaman dijalankan di Putrajaya International Convention Centre (PICC), bersiaran setiap Jumaat, jam 9.00 malam di Astro Warna HD (saluran 107).

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI