Debarannya kian terasa. Kurang daripada 24 jam sahaja lagi, kita akan ketahui siapakah yang bakal dinobatkan selaku juara edisi pertama pencarian Ratu Hijabista 2020 pada pentas akhir malam ini.

Turut memeriahkan episod akhir, Ratu Hijabista 2020 bakal diserikan dengan persembahan pemenang Top Top Meletop Anugerah Meletop Era 2019, Khai Bahar.

Katanya, Khai akan membawakan lagu Gadis Melayu yang dipopularkan oleh penyanyi lagenda tanah air, Datuk Jamal Abdillah. Memang kenalah dengan semua ratu-ratu kita malam ini.

Macam mana agaknya Khai akan bawakan lagu ini dengan versinya sendiri? Nak tahu, kenalah tonton versi penuh malam ni.

IKLAN

Jika kita ada pememang Top Top Meletop ketegori lelaki, tak sah la kalau tiada pemenang ketegori wanitanya pula. Ya, penyanyi, Siti Nordiana turut bakal membuat penampilan istimewa pada malam ini.

Bakal membawakan lagu Gadis Dan Bunga yang pernah dipopularkan oleh penyanyi senior, Rahimah Rahim, persembahan Nana pastinya akan mempesonakan para penonton di studio dan juga di rumah.

IKLAN

Dalam pada itu, Pentas Akhir Ratu Hijabista 2020 bakal dihangatkan lagi dengan persembahan daripada penyanyi yang juga merupakan juri tetap program nyanyian Big Stage 2020, Faizal Tahir.

IKLAN

Dengan membawakan single popularnya yang berjudul Ratu, persembahan Faizal ini pastinya akan menjadi antara momen-momen indah buat kesemua finalis Top 12 Ratu Hijabista yang telah bersaing selama lapan minggu.

Empat orang finalis akan berentap pada malam ini namun, hanya seorang sahaja yang bakal dinobatkan sebagai juara seterusnya membawa pulang wang tunai berjumlah RM10,000, tiara dan berpeluang menjadi penghias kulit majalah Hijabista keluaran Januari 2021.

Saksikan Pentas Akhir Ratu Hijabista 2020 yang akan dipancarkan secara lansung di Astro Prima saluran 105/125 dan Astro Go, jam 9.00 malam.