Pelakon popular, Janna Nick tampil memberikan penjelasan berhubung fotonya mengenakan persalinan songket biru dan duduk di pelaminan yang dimuat naik di Instagram.

Foto berkenaan menerima reaksi pelbagai warganet dan masing-masing meninggalkan komen tersendiri.

Menurut Janna, ia sekadar menjayakan babak kahwin menerusi drama berjudul Shakira yang dilakonkan.

Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

IKLAN

Menerusi Harian Metro, Janna bagaimanapun sama sekali tidak menyangka perkongsian tersebut membuatkan banyak pihak terasa hati dengannya. 

“Saya tidak bernikah sebaliknya gambar itu sekadar babak untuk drama Shakira yang ditayangkan di slot Akasia TV3. Sengaja saya muat naik (di Instagram) kerana tarikh pada hari ini cantik.

“Ramai pihak yang sudah menelefon bertanya mengenai perkara ini, malah rakan-rakan selebriti turut terasa hati kerana tidak mendapat jemputan. Saya mohon maaf kepada semua yang sudah salah faham.

IKLAN

“Buat masa ini, saya belum mempunyai sebarang perancangan untuk nikah dalam tempoh terdekat. Malah, saya pun tak akan memuat naik gambar, sebab kata orang boleh hilang seri,” katanya.

Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…” Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…” Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…” Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…”

Sebelum ini, Janna menjelaskan akan mengambil langkah sama seperti sepupunya, Adam Lee yang berkongsi berita pertunangan dengan pelakon Sweet Qismina pada hari mereka melangsungkan pertunangan.

IKLAN

Janna berkata, dia akan berkongsi berita gembira itu pada waktu yang tepat.

Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…” Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…” Janna Nick Perjelas Foto Berpakaian Songket Biru Di Pelaminan, Elak Salah Faham – “Saya Tidak Bernikah, Sebaliknya…”

Sumber: Harian Metro

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI