“Jangan Menangis Sayang,” – Kulit Berjerawat & Tinggal Parut, Menitis Air Mata Sissy Iman

Tidak dinafikan, memiliki kulit wajah yang cantik dan mulus merupakan impian untuk semua orang baik lelaki dan wanita.

Bagaimanapun, penyanyi Sissy Iman menerusi entri terbaru ada memuat naik satu rakaman video yang memaparkan keadaan wajahnya kini.

Mengejutkan, Sissy atau nama sebenarnya Sissy Iman Mohammad Kamil dilihat sedang menangis sambil memperlihatkan keadaaan kulit wajahnya yang berjerawat dan berparut.

“I just got done with facial today . This is normal , bengkak merah ni semua sbb baru kasi keluar blackhead , kejap lg dia ok la . Some are just scars je pun.

“It’s not that I’m not used to it but as I was recording this video to keep track of the progress later on , I can’t help but to break down .

IKLAN

“To everyone who think I don’t do shit to get a clear skin , let me tell you kadang-kadang dah penat.

“I am so sorry to all make up artist who have to work so hard concealing every flaws on my face also to photographers who needs to edit it for photo spread .

“I am honestly tired of my own skin but I guess life has to go on and you have to put a lot of effort to make things work . Semoga lebih cantik lepas ni,” tulisnya.

Pada masa sama, penyanyi Pesan Ayahanda ini tetap positif dalam berdepan masalah sedemikian.

“Kalau tak ada org suka kau dengan kulit mcm ni pun , I would still love you , Sissy . And whoever is going through the same thing , I got you.

“We go thru this together , okay ?,” tulisnya optimis.

IKLAN

View this post on Instagram

I just got done with facial today . This is normal , bengkak merah ni semua sbb baru kasi keluar blackhead , kejap lg dia ok la . Some are just scars je pun . It’s not that I’m not used to it but as I was recording this video to keep track of the progress later on , I can’t help but to break down . To everyone who think I don’t do shit to get a clear skin , let me tell you kadang-kadang dah penat . I am so sorry to all make up artist who have to work so hard concealing every flaws on my face also to photographers who needs to edit it for photo spread . I am honestly tired of my own skin but I guess life has to go on and you have to put a lot of effort to make things work . Semoga lebih cantik lepas ni . Kalau tak ada org suka kau dengan kulit mcm ni pun , I would still love you , Sissy . And whoever is going through the same thing , I got you . We go thru this together , okay ?

A post shared by Sissy Imann (@sissyimann) on

Dalam pada itu, rakan selebriti dan peminat turut memberikan kata-kata semangat kepada penyanyi berkenaan.

Video: Instagram Sissy Iman