Isteri Sah Hamil Anak Sulung, Nazrief Nazri Bakal Jadi Bapa! – “Dia Check Dekat Rumah, Lepas Tu Bawa Pergi Klinik Untuk Sahkan Dan Yeay!”

Pelakon, Nazrief Nazri memaklumkan dirinya bakal bergelar bapa selepas isterinya Aizatul Aqma kini sedang berbadan dua.

Bintang berusia 28 tahun ini meluahkan rasa gembira dan kini sedang meniti hari untuk bergelar bapa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAZRIEF NAZRI (@nazrief_nazri)

“I’m gonna be a FATHER SOON Alhamdulillah. Lepas je story kitorang keluar dekat @mstaronlineofficial hari tu pasal anak, tak lama lepas tu my wife bgtau dia pregnant.

“Rezeki Alhamdulillah, tapi masa tu dia check sendiri je dkt rumah. Lepas tu bwk pegi klinik untuk confirmkan and YEAY!!!… Hehehe,” maklumnya menerusi Instagram.

IKLAN

Terharu dan syukur, Nazrief turut bertanya peminat mengenai jantina bayi sulung mereka.

“Berdasarkan gmbr ni, agak2 kandungan @angellajoliey ni baby boy or baby girl? Cuba komen kat bwh nak tengok korang hebat ke tak?

“P/s: nak menang iphone 12 mini? Tekan link dkt bio @angellabeauty.hq okay,” tulisnya.

Dia turut memuat naik video inbasan bayi dalam kandungan menerusi Insta Story.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat dan wargamaya turut tumpang gembira seterusya menitipkan ucapan tahniah buat pasangan ini.

IKLAN

Nazrief atau nama sebenarnya Mohamad Nazrief Mohamad Nazri telah mendirikan rumah tangga bersama Aqma pada 15 November 2019.

Sehingga kini, perkongsian gembira itu sudah pun menerima hampir 10,000 tanda suka di Instagtam.

Foto:bInstagram Nazrief Nazri