“Ingat Saya Gila Nak Seksa Diri Buang Tulang Rusuk?,” – Jadi Ramping Pun Kena Kritik, Ini Jawab Beby Maembong!

Kecoh baru-baru ini apabila bentuk fizikal kakak kepada pelakon Emma Maembong, Beby Mambong yang dikatakan telah melakukan sesuatu yang mendapatkan bentuk tubuh langsing, meski sudah beranak empat.

Bagaimanapun perkara tersebut sekali lagi dinafikan si empunya diri menerusi Instagram, awal malam tadi.

Katannya, dia memang seorang yang sukakan apa sahaja mengenai kencantikan, termasuk mengamalkan pengambilan produk Slim Dollz untuk tampil lebih ramping.

Malah, katanya dia turut memuji kecantikan wanita lain dengan cara sendiri.

“Semua wanita / perempuan cantik dengan bentuk badan tersendiri.. saya xpernah kata “gemok tu hudoh”. Ramai je saya tengok badan besar tapi HOT, SEXY dan CANTIK. So kenapa nak kena hina apa yg saya Suka? Saya suka ramping. ????? ???? ?? ??? ????!

IKLAN

“Kes “terViral” semalam sebab ???????? ? ???? ?????? ramai pulak sakit hati cakap sbb kaya boleh la kurus.Ramai je jutawan yg kaya gila.. Tp body berketul2 mcm ??? ??? juga,” tulisnya.

Pada masa sama, wanita ini turut memberikan tiga jawapan terhadap persoalan yang sinonim ditanya kepada dirinya.

1. ?????? ???? ???? ??????? ????? ?????? ?????.
Jawapannya TIDAK. Ingat saya gila tahap mcm tu ke nak seksa diri buang tulang rusuk? Saya dpt pinggang ramping perut kempis sebab pakai bengkung dan sure Ramping dari @slimdollz_hq Hari hari.

2. ???? ??????? ????? ????? & ????? ??????
Dear, mr & mrs onion. Kenapa kena pilih jalan yg seksa dan susah untuk kurus dan cantik sedangkan kita ada @slimdollz_hq? Slimmaxx lotion pon dah boleh cairkan lemak mcm liposuction. Bebydollz choc slim bakar lemak.. Bengkung Kerengga bentukkam balik bentuk badan. Kan senang.. X habis ribu riban pon.. Xsampai RM200 pon dah cantik melentik.

IKLAN

3. ?????? ???? ???? ?? ?????. ??? ???? ???????? ????? ?? ??.
Ehhh?? Silap tu.. Nak kurus murah je.. Jangan makan sedap2.. Diet… Makan banyak sampai sampai boleh gemok tu kaya lah tu.. Nk kurus murah.. Bengkung Kerengga beli sekali pakai sampai bila bila.

Apapun, memang tak dinafikan bentuk badannya memang tampak tak ubah macam anak dara kan?

View this post on Instagram

[??????? ?????????] Ok sayang.. Beby tergerak hati nak balas beberapa comment secara terbuka supaya mr& mrs Bawang'sss faham dan hadam ?. . mmg 100% kurus dan kerengga sebab @slimdollz_hq i transform.. Sebab i nak.. I suka tgok perempuan body lawa2.. So i buat body sendiri dgn 100 % produk slimdollz. . Dan bagi i.. Semua wanita / perempuan cantik dengan bentuk badan tersendiri.. saya xpernah kata "gemok tu hudoh". Ramai je saya tengok badan besar tapi HOT, SEXY dan CANTIK. So kenapa nak kena hina apa yg saya Suka? Saya suka ramping. ????? ???? ?? ??? ????! . Kes "terViral" semalam sebab ???????? ? ???? ?????? ramai pulak sakit hati cakap sbb kaya boleh la kurus.Ramai je jutawan yg kaya gila.. Tp body berketul2 mcm ??? ??? juga. . 1. ?????? ???? ???? ??????? ????? ?????? ?????. Jawapannya TIDAK. Ingat saya gila tahap mcm tu ke nak seksa diri buang tulang rusuk? Saya dpt pinggang ramping perut kempis sebab pakai bengkung dan sure Ramping dari @slimdollz_hq Hari hari. . 2. ???? ??????? ????? ????? & ????? ??????. Dear, mr & mrs onion. Kenapa kena pilih jalan yg seksa dan susah untuk kurus dan cantik sedangkan kita ada @slimdollz_hq? Slimmaxx lotion pon dah boleh cairkan lemak mcm liposuction. Bebydollz choc slim bakar lemak.. Bengkung Kerengga bentukkam balik bentuk badan. Kan senang.. X habis ribu riban pon.. Xsampai RM200 pon dah cantik melentik. . 3. ?????? ???? ???? ?? ?????. ??? ???? ???????? ????? ?? ??. Ehhh?? Silap tu.. Nak kurus murah je.. Jangan makan sedap2.. Diet… Makan banyak sampai sampai boleh gemok tu kaya lah tu.. Nk kurus murah.. Bengkung Kerengga beli sekali pakai sampai bila bila ?. . ??‍♀️??‍♀️XOXO sayang semua. . @slimdollz_hq. @bebydollz_chocolate_slim. @bebydollz. @mermaid_beby. WWW.SLIMDOLLZ.COM. . . #DuyungSecekak #DuyungKerengga #SlimDollzMermaidSquad #MermaidPinggangKerengga #mermaidhair #mermaidmalaysia #duyungmalaysia #bengkungbersalin #BebyMaembong #SlimDollz #redhairdontcare #redhair #BengkungBebyMaembong #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #slimming #aurapositif #redhair #SlimDollz #Mermaid #MermaidIsReal #redhaircolor #makeup #bebydollz #bebydollzchocolateslimming #bebydollzchocoslim #bebyee #malaysia

A post shared by ??????? ???????? ?????????_??™ (@beby_maembong) on

Foto: Instagram Beby Marmbong