Hasrat usahawan Nur Sajat untuk melepaskan rindu terhadap dua anak angkatnya di Singapura tidak terlaksana selepas dia perlu perlu segera pulang ke Australia.

Luahan rasa kecewa itu dikongsikan Sajat atau nama sebenar, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman, 37, menerusi laman Instagram miliknya sebentar tadi.

“Maafkan ummi sayang. Kita dah berada di satu pulau yang sama. Cuma pintu sahaja pisahkan kita.

“Maafkan ummi, ummi kena pulang balik. Berat hati ummi nak terima. Ya Allah jaga anak-anakku. Semalaman ummi fikirkan hal ini di bilik menunggu.

Hasrat Sajat Jumpa Anak Masih Tak Kesampaian, Video Dikongsi Jentik Hati; Ummi Datang Jauh-Jauh…”

“Ummi dah buat yang terbaik untuk kita berjumpa. Ummi datang jauh-jauh untuk jumpa anak-anak ummi. Ummi akur keputusan ini.

IKLAN

“Dua tahun kita tak jumpa. Ummi nak sangat jumpa anak-anak ummi. Ini sahaja peluang yang ada untuk ummi jumpa anak-anak ummi.

“Maafkan ummi sayang. Ummi kena hantar balik ke Australia,” luah Sajat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Sajat (@nursajatkamaruzzaman)

Hasrat Sajat Jumpa Anak Masih Tak Kesampaian, Video Dikongsi Jentik Hati; Ummi Datang Jauh-Jauh…”

IKLAN

Dia bagaiamanapun tidak mendedahkan lanjut sebab kenapa dia tidak dapat berjumpa anak-anaknya yang dikenali sebagai Syaza dan Syahmi itu.

Terdahulu, Sajat pada Jumaat berkongsikan keterujaannya untuk bertemu dengan dua anak angkat, yang dijaga oleh ahli keluarganya di Malaysia.

Usahawan itu difahamkan berada di Singapur bagi menghadiri acara The Wedding Asia yang berlangsung dari 6 hingga 18 September.

IKLAN

Terdahulu, Sajat menjadi buruan pasukan keselamatan Malaysia selepas namanya didakwa terlibat dalam kes mahkamah membabitkan perniagaan yang diasaskannya.

Lantaran itu, Sajat mendapatkan perlindungan ke Australia selepas ‘lari’ ke Thailand seterusnya menggunakan nama Bella ketika berada bersama rakannya di Bangkok.

Usahawan itu juga dikatakan mempunyai kad UNHCR sebagai jaminan tidak ditahan pihak berkuasa.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI