“Handsome Belaka!”, – Ini 7 Artis Lelaki Kita Yang Ada Aset Lesung Pipit, Boleh Buat Ramai Jatuh Hati!

Tidak dinafikan, penampilan seseorang selebriti turut menjadi faktor penting di dalam memastikan survival mereka dalam industri agar kekal relevan.

Begitu juga dengan fizikal hingga ada yang sanggup melakukan rutin senaman demi mendapatkan bentuk badan ideal.

Tetapi bagaimana pula dengan individu yang punyai lesung pipit tiap kali melirik senyuman? Itu pun menarik bukan?

Meski ia sering dikaitkan dengan wanita, namun jangan tak tahu, lelaki pun akan tampak tambah manis kalau punya aset ni tau!

Jadi, jom MH senaraikan selebriti lelaki kita yang memang tambah kacak, manis andai mengukir senyuman di hadapan lensa kerana berlesung pipit!

Syafiq Kyle

Bintang ini memang sinonim sebagai antara bintang lelaki yang cukup segar penampilannya. Malah, pelakon Nur ini sejak dulu lagi memang terkenal dengan senyuman melirik, lesung pipit automatik muncul!

View this post on Instagram

Put on some red and smile a little 😊

A post shared by Syafiq Kyle (@syafiqkylez) on

Zoey Rahman 

IKLAN

Pelakon dan hos ini sejak dulu memang terkenal kerana imej serta wajahnya yang kekal muda remaja sehingga ke hari ini.

Hisyam Hamid

Pasti kalian perasan tiap kali bintang asal Singpura ini mengukir senyuman, lesung pipitnya akan jelas kelihatan.

Tajul

Wah, bapa kepada seorang cahaya mata ini pun ada lesung pipit okay! Buktinya? Lihat saja foto ini.

Andi Bernadee

Selain karektornya yang gila-gila, senarai lagu-lagu Andi Bernadee cukup diminati ramai. Termasuklah, fizikalnya yang comel. Tak gitu?

View this post on Instagram

Ada ni haaa 😉

A post shared by #SHIMMY Out Now ! (@andibernadee) on

IKLAN

Syafiq Farhain 

Penyanyi ini juga tidak ketinggalan tersenarai sebagai antara bintang lelaki yang cukup jelas lesung pipitnya. Manis sungguh!

Meerqeen 

Bintang baru ini memang mencuri tumpuan dek fizikal dan kami percaya, sinar kerjayanya dalam dunia seni akan terus mekar selepas ini. All the best!

View this post on Instagram

Nak tahu macam mana Meerqeen mengekalkan haruman berkekalan sepanjang penggambaran Hero Remaja 2020? Meerqeen menggunakan NIVEA MEN Deep Espresso kerana ia memberi 3X ganda keberkesanan seperti anti – peluh, anti – bau, dan mengekalkan haruman sensual yang tahan lama, di mana saja Meerqeen berada. Rangkaian deodoran NIVEA MEN juga ada tiga jenis wangian, Deep Espresso, Deep Amazonia dan Deep Original. Untuk rambut pula Meerqeen menggunakan NIVEA MEN Styling Cream kerana ianya mudah untuk digayakan! Haaaa lagi satu you guys selalu tanya kenapa muka Meerqeen flawless kan? Haaa rahsia dia Meerqeen menggunakan NIVEA MEN Deep Mud Foam kerana ianya mengawal minyak dengan mendalam dan membersih jauh ke dalam liang serta detoks secara mendalam! #heroremaja2020 #heroremaja #mynivea #myNIVEAMEN

A post shared by 19 BA (@meerqeen) on

So, mana satu yang buat kalian jatuh hati?

Foto: Instagram Selebriti