Hari ini merupakan Ramadan terakhir bagi umat Islam.

Oleh itu, ramai yang pulang ke kampung halaman bagi meraikan hari kemenangan, Hari Raya Aidilfitri bermula esok hari.

Perkara itu turut dirasai Memey Suhaiza sekeluarga apabila mereka seronok pulang ke kampung halaman.

“Alhamdulillah dah selamat sampai pun..Perjalanan lancar..syukur…eh. skjp je plk dah sampai… sebab??Tak rasa.. sbb sy tertidur. tau2 dah masuk kuantan..

“So yg nak masuk kuantan tu je yg sy sedar n record vid haha..Sorry suami cyg. Terima kasih sbb memandu dgn selamat…

“Pda yg dalam perjalanan n baru plan nak gerak esok…Hati2 memandu..Semoga selamat sampai ke destinasi…Kita org family team raya kuantan dulu…Ramai tak yg raya kat kuantan?,” tulisnya.

Berlatarbelakangkan lagu Balik Kampung nyanyian Allayarham Datuk Sudirman Hj Arshad, Memey telah merakam momen indah sebelum memulakan perjalanan ke Kuantan,Pahang.

Malah, setibanya mereka di desa permai, Memey sempat merakam suasana anak-anak bermain bunga api dengan riangnya.

Video : IG Memey

Apa Kata Anda