Pelakon Aedy Ashraf telah memuat naik sekeping foto di Instagramnya yang melihatkan dia bergambar dengan sebuah kereta.

Bagaimanapun, gambar tersebut telah ‘mengundang’ apabila netizen mulai memberi tumpuan kepada bahagian kaki Aedy yang disuntingnya (blur).

View this post on Instagram

#havalrocksthetown #havalmy

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

IKLAN

Gambar yang dikongsikan pelakon filem Gol & Gincu itu telah menerima pelbagai jenis komen.

[GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni?

IKLAN

[GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni?[GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni?[GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni?

IKLAN

Terdahulu, Aedy pernah mendapat teguran dari netizen apabila dia melukis tatu tiruan pada bahagian belakang badannya semasa bercuti di Bali, Indonesia.

[GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni? [GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni? [GAMBAR] “Kenapa Blur Bahagian Tu?,”- Mahu Tayang Kereta, Tapi Lain Pula Jadinya. Ada Apa Dengan Gambar Aedy Ashraf Ni?

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI