Pelakon Fasha Sandha yang kini bergelar isteri pelakon Aidil Aziz ada berkongsi empat persalinan pengantin yang dikenakannya sepanjang majlis perkahwinan, dari saat diijabkabul sehinggalah kepada dua majlis resepsi sebelum ini.

“Alhamdulillah. Majlis #aidilfasha telah berlalu. Masih ramai bertanyakan dan bercakap pasal make up dan baju yang saya pakai.

“Saya menggunakan perkhidmatan Jurumekap nombor 1 di Malaysia dan Fashion designer nombor 1 di Malaysia Dato @alhaalfa dan @rizmanruzaini,” tulisnya.

Pada masa sama, pelakon Teratai Kemboja ini juga mengakui dia hanya terlibat di dalam proses rekaan baju dan solekan pada majlis pertunangan sahaja.

Bagaimanapun untuk tiga persalinan lain, dia tetap gembira meski tidak terlibat di dalam proses menyiapkannya.

“To be honest, saya hanya campur dalam urusan design baju dan make up pada majlis pertunangan sahaja (baju purple). Saya bagitahu dan lukis design baju dan bagitau make up apa yang saya nak untuk majlis pertunangan tu.

“Untuk majlis pernikahan dan persandingan pula, saya tak campur langsung dan tak cakap apa2. Saya kata, buat je apa yang u all nak buat. Saya terima. Alhamdulillah diorang berjaya membuatkan saya happy dengan apa yang diberikan dan rata2 suka dengan design dan make up ni.

Syukur Alhamdulillah, Terima kasih diatas kerjasama yang baik buat Rizman dan Dato Alha. You’re simply the best,” tulisnya panjang lebar.

View this post on Instagram

Alhamdulillah Majlis #aidilfasha telah berlalu Masih ramai bertanyakan dan bercakap pasal make up dan baju yang saya pakai, Saya menggunakan perkhidmatan Jurumekap nombor 1 di Malaysia dan Fashion designer nombor 1 di Malaysia Dato @alhaalfa dan @rizmanruzaini . . To be honest, saya hanya campur dalam urusan design baju dan make up pada majlis pertunangan sahaja(baju purple). Saya bagitahu dan lukis design baju dan bagitau make up apa yang saya nak untuk majlis pertunangan tu… Untuk majlis pernikahan dan persandingan pula, saya tak campur langsung dan tak cakap apa2. Saya kata, buat je apa yang u all nak buat. Saya terima. Alhamdulillah diorang berjaya membuatkan saya happy dengan apa yang diberikan dan rata2 suka dengan design dan make up ni. Syukur Alhamdulillah, Terima kasih diatas kerjasama yang baik buat Rizman dan Dato Alha, You’re simply the best ❤️ . . #aidilfasha ? @blackpepperproduction

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Foto: Instagram Fasha Sandha

Apa Kata Anda