“Saya suka pakai skaf, malah setiap kali pergi bercuti saya mesti akan bawanya bersama.”

Demikian dedikasi daripada sosialit dan ikon fesyen terkenal, Ezurin Khyra yang kini tampil melancarkan skaf di bawah jenama E for Ezurin.

Mengambil masa sekitar tiga bulan, Ezurin berkata dia terlibat dalam proses penghasilan sedari awal.

Ezurin Khyra Sukses Lancar Skaf, 10 Koleksi Eksklusif Buat Semua Wanita & Harganya Mesra Bajet Ezurin Khyra Sukses Lancar Skaf, 10 Koleksi Eksklusif Buat Semua Wanita & Harganya Mesra Bajet

“Bagi saya, nampak lebih stail kalau ada skaf sebagai pelengkap gaya. Misalnya kalau pakai jaket, lilit sahaja di leher sudah nampak ‘wow’.

“Sebagai permulaan saya tampilkan 10 rekaan skaf untuk kempen E for All yang diinspirasikan sempena 10 lokasi kegemaran yang saya pernah lawati iaitu Istanbul, Doha, Bahia, Rio, Dubai, Jakarta, Paris, Mulan, Madrid dan Kuching, yang paling istimewa,” katanya kepada MH.

Ditanya mengapa sekarang memilih untuk melancarkan ‘buah tangan istimewa’ kepada peminat dan pencinta skaf, Ezurin akui komitmen dalam soal anak-anak menjadi keutamaan sebelum ini.

IKLAN

Ezurin Khyra Sukses Lancar Skaf, 10 Koleksi Eksklusif Buat Semua Wanita & Harganya Mesra Bajet

Ezurin Khyra Sukses Lancar Skaf, 10 Koleksi Eksklusif Buat Semua Wanita & Harganya Mesra Bajet

“Anak-anak saya sekarang semuanya sudah besar. Kalau dulu, i was a busy mum. Saya mempunyai lima cahaya mata. Anak sulung kini sudah bekerja sementara yang bongsu pula sedang ikuti pengajian tinggi.

“Jadi rasanya kini saya ada ruang masa yang lebih. Jika tidak dulu ketika anak-anak masih kecil, sudah pasti masa itu agak terhad. Saya cenderung untuk selalu pantau mereka dalam pelajaran contohnya. Sekarang ia jadi lebih mudah untuk saya (terokai bidang baharu),” katanya lagi.

IKLAN

Pada masa sama, koleksi skaf eksklusif yang terdiri daripada 10 rekaan corak ini dirasakan mampu memberi impak kepada setiap wanita supaya kelihatan elegan dan berani dalam bergaya.

Ezurin menambah, menerusi kempen E For All, ia tidak hanya terhad kepada wanita muslimah sahaja, sebaliknya setiap wanita tidak kira pangkat, agama, bangsa atau kaum mempunyai cara tersendiri dalam menggayakan skaf ini.

Lebih istimewa, harganya juga mesra pembeli seiring dengan harapan Ezurin untuk melihat lebih ramai wanita yang bijak menata gaya.

IKLAN

Ezurin Khyra Sukses Lancar Skaf, 10 Koleksi Eksklusif Buat Semua Wanita & Harganya Mesra Bajet

Ezurin Khyra Sukses Lancar Skaf, 10 Koleksi Eksklusif Buat Semua Wanita & Harganya Mesra Bajet

“Saya menceburi bisnes fesyen ini bukan untuk mengejar kekayaan tetapi saya ingin melihat setiap wanita bertambah jelita dan bergaya dengan skaf E For All ini.

“Setiap koleksi E For All dijual pada harga RM29.00 dan boleh didapati dengan 212 stokis berdaftar selain secara dalam talian.

“Saya harap skaf ini akan menjadi satu permulaan baharu kepada setiap wanita untuk menggayakan skaf ini di kepala mengikut cita rasa dan gaya yang anda inginkan,” katanya lagi.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI