“Dibebaskan Dari Hospital Semalam Setelah…,”- Misha Omar Syukur, Anak Kian Sembuh

Penyanyi terkenal, Misha Omar memaklumkan anaknya Muhammad Idris Ezzwa positif Influenza A.

Bagaimanapun, anak kepada penyanyi lagu Sampai Bila ini difahamkan kian sembuh dan sudah keluar dari hospital sebelum terpaksa dikuarantin selama beberapa hari.

“What a way to start a new year, a new age in 2020!!

“Alhamdulillah, anak saya Muhammad Idris Ezzwa dibebaskan dari hospital semalam setelah bertahan dan bertarung dengan influenza A selama 5 hari 4 malam.

“Terima kasih buat Dato Dr. Musa & sepasukan bidadari yg sgt baik hati & penyayang menjaga anak saya selama kami berada di hospital.

“Saya juga ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan terima kasih buat kalian, kawan-kawan Kak Mitch di Instagram yg mendoakan kesihatan Idris.

IKLAN

“Mudah-mudahan Idris cepat sembuh, pulih seperti sediakala setelah menghabiskan ubat-ubatan yg dibekalkan oleh doktor dan meneruskan persekolahan tidak lama lagi.” tulisnya.

Di samping itu, penyanyi berusia 36 tahun ini memberi nasihat kepada netizen untuk sentiasa mengambil langkah berjaga-jaga untuk mengelakkan jangkitan wabak Influenza A.

“Kepada ibu-ibu yg berada di luar sana, sama-samalah kita menjaga dan mengambiltahu apakah yang boleh dilakukan untuk mengelakkan jangkitan kepada anak-anak kita.

“Kepada ibu-ibu yg sedang menjaga anak-anak yg senasib dengan Idris, Kak Mitch doakan semoga kalian terus bersemangat, dilindungi kesihatannya dan kuat untuk menjaga anak-anak yg sedang sakit.

“Kita para ibu, manusia kuat, punya jiwa yang kuat..teruslah bertahan ok?.

“Bunga ni datangnya dari sepasang remaja liar yg tak dengo cakap (org dah kata dah, sakit ni berjangkit) tetapppp juga munculkan diri dengan bertopeng hahahahha!!

“Terima kasih @nagasakti & @julia_juhasu @juliajuhasu ..bunga ni lengkap dgn buah & dinner di fatty crab, yang lain kak mitch dah ngaappppp!!!

IKLAN

“Terima kasih juga pada abg @mimieomar ,sedia menemani,sedia menjaga, kata dia lagi sedia juga dijangkiti (wahhh berani eh) demi anak gunung kesayangannya…apapun budi kalian pada kak mitch sekeluarga..Allah saja yg Maha kaya mampu membalasnya… Terima kasih…,” tulisnya lagi.

View this post on Instagram

What a way to start a new year, a new age in 2020!! Alhamdulillah, anak saya Muhammad Idris Ezzwa dibebaskan dari hospital semalam setelah bertahan dan bertarung dengan influenza A selama 5 hari 4 malam. Terima kasih buat Dato Dr. Musa & sepasukan bidadari yg sgt baik hati & penyayang menjaga anak saya selama kami berada di hospital. Saya juga ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan terima kasih buat kalian, kawan-kawan Kak Mitch di Instagram yg mendoakan kesihatan Idris.. Mudah-mudahan Idris cepat sembuh, pulih seperti sediakala setelah menghabiskan ubat-ubatan yg dibekalkan oleh doktor dan meneruskan persekolahan tidak lama lagi. Kepada ibu-ibu yg berada di luar sana, sama-samalah kita menjaga dan mengambiltahu apakah yang boleh dilakukan untuk mengelakkan jangkitan kepada anak-anak kita…Kepada ibu-ibu yg sedang menjaga anak-anak yg senasib dengan Idris, Kak Mitch doakan semoga kalian terus bersemangat, dilindungi kesihatannya dan kuat untuk menjaga anak-anak yg sedang sakit.. Kita para ibu, manusia kuat, punya jiwa yang kuat..teruslah bertahan ok?.. Bunga ni datangnya dari sepasang remaja liar yg tak dengo cakap (org dah kata dah, sakit ni berjangkit) tetapppp juga munculkan diri dengan bertopeng hahahahha!! Terima kasih @nagasakti & @julia_juhasu @juliajuhasu ..bunga ni lengkap dgn buah & dinner di fatty crab…yang lain kak mitch dah ngaappppp!!! 🤣🤣🤣Terima kasih juga pada abg @mimieomar ,sedia menemani,sedia menjaga, kata dia lagi sedia juga dijangkiti (wahhh berani eh) demi anak gunung kesayangannya…apapun budi kalian pada kak mitch sekeluarga..Allah saja yg Maha kaya mampu membalasnya… Terima kasih…😊

A post shared by Misha Omar (@mishaomar) on

Misha sebelum ini ada memberitahu anak lelakinya itu mengalami demam pada hari ulang tahun kelahirannya yang ke-38 lalu.

Terdahulu Misha dan suami, Firros Ezzwan Rosly berkahwin pada 2 Mei 2014.

Foto: Instagram Misha Omar