Pelakon senior, Zarina Zainuddin ada mendedahkan sikap salah seorang anak kembar istimewanya, Muhammad Razil Azrai atau lebih mesra dengan panggilan Azil yang sangat pembersih dan kemas.

Selain itu, pelakon berusia 50 tahun ini menyifatkan Azil sebagai seorang berdikari meski tidak dilahirkan dengan sempurna.

Dalam pada itu, Zarina meluahkan rasa sayang terhadap anak istimewanya itu.

IKLAN

“Assalamualaikum Dinner time for azil .. azil ni pembersih dia mandi sehari 10 kali setiap kali turun ke bawah naik atas bilik dia akan terus mandi ..

“baju dia akan bawak turun sendiri satu bakul ke bawah kadang saya pun pening dia main masuk jer semua baju dalam mesin basuh, jadi kena lah kami pantau asingkan balik baju beearna dan baju putih.

IKLAN

“Saya bila tengok keakraban dua beradik kembar ni .. rasanya perasaan mereka sungguh suci tiada prasangka melainkan saling melengkapi .. kasih sayang yg tidak berbelah bagi .. akan ku jagamu hingga ke Syurga,” tulisnya.

“Dia Mandi Sehari 10 Kali…,” – Zarina Zainuddin Dedah Perangai Anak, Akan Jaga Sehingga Ke Syurga

IKLAN

Sekadar informasi, Zarina diijabkabul dengan suami Datuk Seri Abu Raihan Wan Jaafar pada 13 Julai 1993 dan dikurniakan empat cahaya mata, iaitu pasangan kembar Muhammad Razil Azrai dan Muhammad Raizal Azrai, 22, serta Muhammad Naim Azraidan, 15, dan Muhammad Adam Azrai, 12 tahun.

Foto: Instagram Zarina Zainuddin

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI