Pelakon Scha Elinnea akui dirinya tidak terkejut andai ada foto daringnya diperkatakan hingga mencetuskan tular di media sosial selepas ini.

Ini kerana, bintang berusia 21 tahun ini lebih selesa menjadi diri sendiri, jauh sekali untuk bersikap hipokrit.

“Jujurnya saya tidak terkejut sebab lebih baik untuk orang di luar sana mengenali siapa diri kita yang sebenarnya daripada ‘kantoi busuk-busuk’ je.

“Kalau sudah kantoi begitu, lagilah malu. Saya lebih selesa andai orang tahu, inilah Scha Elinnea. Macam mana dirinya dalam Instagram, begitulah dia seadanya di luar.

IKLAN

“Akan tetapi, kita tidak boleh menilai atau berburuk sangka terhadap seseorang individu itu daripada apa yang dipakainya,” katanya kepada MH.

Terdahulu, Scha ditemui di lokasi penggambaran drama 26 episod, Juliet terbitan Zeel Productions yang bakal ditayangkan September depan.

IKLAN

Bercakap mengenai kritikan yang diterimanya atas penampilannya yang berani, Scha atau nama lengkapnya,  Azleena Natasha Mubeen tidak mahu ambil pusing selagi ia tidak membabitkan hal peribadi.

IKLAN

“Saya tidaklah stress kalau nak baca komen-komen melampau, sebab saya pun tak kenal mereka.

“Tak beri efek, cuma saya selesa kalau ada yang memikirkan bahawa masing-masing lebih baik buat hal sendiri mungkin? Semua orang ada cara mereka sendiri,” katanya lagi.

Foto: Instagram Scha Elinnea

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI