“By The Time Adik Keluar Dari Perut Mommy, Rafael Umur 1 Tahun 11 Bulan,” – Mawar Rashid

Pelakon dan usahawan, Mawar Rashid mengakui rasa gementar untuk melahirkan anak keduanya yang bakal dilahir pada Januari depan.

Kongsi Mawar atau nama sebenarnya Wan Mawar Shahputri Wan Rashid dia berasa bimbang jika tidak dapat memberikan sepenuh perhatian kepada anak pertamanya, Raden Muhammad Rafael selepas melahirkan anak keduanya itu nanti.

Pada masa sama, Mawar turut meminta peminat untuk berkongsi jika pernah mengalami pengalaman yang sama sepertinya.

“Morning Mawar actually quite nervous nak ada 2nd baby.. bukan sbb nervous nak lahirkan.

IKLAN

“Nervous sbb Rafael masih kecil kan, tak tau macam mana kalau baby nangis nk mommy dia, pastu rafael pon nangis nak mommy dia.

“By the time adik rafael keluar dari perut mommy, rafael umur 1 tahun 11 bulan.

“Boleh tak anyone yg age gap anak sama macam anak2 mawar ni share pengalaman you all? @radenrafaelraf,” tulisnya.

IKLAN

Terdahulu, Mawar dan suaminya telah mendirikan rumah tangga pada tanggal 9 November 2017 dan telah pun dikurniakan seorang cahaya mata, Raden Muhammad Rafael, setahun.

Foto: Instagram Mawar Rashid