Pengacara dan komposer, Ahmad Fedtri Yahya mendedahkan bulan ini genaplah berkhidmatannya selama 18 tahun di stesen televisyen, TV3.

Hos rancangan Malaysia Hari Ini pada masa sama turut memaklumkan, ia merupakan pekerjaan pertamanya sehingga kini.

Bulan Ini Genap 18 Tahun Di TV3, Fedtri Yahya Dedah Ini Perkerjaan Pertama – “My First Job Until Now.”

IKLAN

“Pantas waktu berlalu. Bulan ini genaplah 18 tahun saya berkhidmat di TV3. – My first job until now …,” tulis hos berusia 39 tahun itu ringkas menerusi Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AHMAD FEDTRI YAHYA (@fedtriyahya)


Meninjau di ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa kagum dengan kejayaan yang dikecapi anak kelahiran Pantai Remis, Perak ini.

IKLAN

Bulan Ini Genap 18 Tahun Di TV3, Fedtri Yahya Dedah Ini Perkerjaan Pertama – “My First Job Until Now.” Bulan Ini Genap 18 Tahun Di TV3, Fedtri Yahya Dedah Ini Perkerjaan Pertama – “My First Job Until Now.” Bulan Ini Genap 18 Tahun Di TV3, Fedtri Yahya Dedah Ini Perkerjaan Pertama – “My First Job Until Now.”

Selain menjadi hos rancangan Malaysia Hari Ini, Fedtri turut dikenali ramai selepas menjadi pengacara program Jejak Rasul sehingga kini selain turut diundang mengendalikan beberapa program lainnya.

IKLAN

Bulan Ini Genap 18 Tahun Di TV3, Fedtri Yahya Dedah Ini Perkerjaan Pertama – “My First Job Until Now.” Bulan Ini Genap 18 Tahun Di TV3, Fedtri Yahya Dedah Ini Perkerjaan Pertama – “My First Job Until Now.”

Foto: Instagram Fedtri Yahya

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI