“Benarlah, Hidup Kita Akan Bahagia Bila Selalu Rasa Bersyukur Dan Reda,” – Sarah Raissuddin

Mengambil keberkataan pada Penghulu Segala Hari, penyanyi Sarah Raisuddin memaklumkan dia sekeluarga mahu berkongsi rezeki dengan menyumbangkan sarapan pagi ke beberapa lokasi terpilih.

Hajat murni tersebut disampaikan penyanyi Semakin itu menerusi Instagram.

View this post on Instagram

Demi Tuhan sukar untuk gambarkan rezeki kurniaan Allah pagi ini buat Sarah. Sarah diberikan peluang meluangkan masa bersarapan dengan anak-anak…..Meskipun ada rasa sayu, tapi Sarah tenang dan seronok melihat gelagat mereka dan betapa ikhlas kasih sayang yang ditunjukkan buat Sarah.Melihat senyuman mereka dan tiap suapan dari jari mereka membuatkan Sarah bersyukur dengan erti sebuah kehidupan. Benarlah, hidup kita akan bahagia apabila selalu rasa bersyukur dan reda.itu juga yang Sarah bisikkan pada hati sendiri dan tiga anak sarah Uwais, Thalita dan Mateen yang turut ikut sama.Buat semua anak-anak, terima kasih paling dalam kerana mengajar Sarah tentang erti sebuah kehidupan… Terima kasih kepada team @ratasyacosmetics yang bertungkus lumus seawal 5 pagi walupun ada yg tidur jam 2 pagi .. Allah .. moga Allah permudahkan kan segala urusan kalian

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

“Demi Tuhan sukar untuk gambarkan rezeki kurniaan Allah pagi ini buat Sarah. Sarah diberikan peluang meluangkan masa bersarapan dengan anak-anak…Meskipun ada rasa sayu, tapi Sarah tenang dan seronok melihat gelagat mereka dan betapa ikhlas kasih sayang yang ditunjukkan buat Sarah.

IKLAN

“Melihat senyuman mereka dan tiap suapan dari jari mereka membuatkan Sarah bersyukur dengan erti sebuah kehidupan.
Benarlah, hidup kita akan bahagia apabila selalu rasa bersyukur dan reda.

“Itu juga yang Sarah bisikkan pada hati sendiri dan tiga anak sarah Uwais, Thalita dan Mateen yang turut ikut sama.

“Buat semua anak-anak, terima kasih paling dalam kerana mengajar Sarah tentang erti sebuah kehidupan.

IKLAN

“Terima kasih kepada team @ratasyacosmetics yang bertungkus lumus seawal 5 pagi walupun ada yg tidur jam 2 pagi .. Allah .. moga Allah permudahkan kan segala urusan kalian,” tulisnya.

Pada entri sama, ibu kepada tiga cahaya mata ini turut memuat naik beberapa potongan video pendek sepanjang majlis.

Foto: Instagram Siti Sarah