“Bangun Je Tidur Tadi…”- Alamak! Titip Ucapan Hari Jadi Rakan, Tapi Gambar Separuh Bogel Iqram Dinzly Pula ‘Pancing’ Mata Netizen

Pelakon Iqram Dinzly telah memuat naik sekeping gambar separuh bogel di akaun Instagram miliknya beberapa jam lepas.

Bagaimanapun, foto tersebut telah mendapat reaksi pelbagai netizen gara-gara aksi swafotonya beraninya itu.

“Bangun je tidur tadi … terus teringatkan #birthday you . Happy Birthday @furqanhod yang padu lagi jitu . Semoga u bahagia selalu dengan kehidupan dimensi baru you .”

“I tak nyesal kenal you , sebab you Guru Pucuk Muda yang banyak #ilmu dan tinggi kesabaran dan keredhaan you .”

“Kirim salam kat Isteri You tu . I jealous sebab dia memiliki insan seperti you Dan you untong dapat isteri seperti itu Namun keiqlustan you tetap dijiwa i selalu . .” tulis Iqram.

IKLAN

Dalam pada itu, Iqram sempat menitipkan ucapan hari jadi buat pelakon Jue Aziz.

“Begitu jua buat sayangku sorang ni @jueaziz22_official yang semakin montok dan ayu sedang menjanda ni , suara serak serak basah pergh kasi adik layu jadi jitu , yang telah berlalu harijadi mu .”

“Maafkan i ya you , i ingat nak kita berdua check in dulu baru i wish kat you . huhu”

“Semoga kita sama sama kecapi kehidupan perjalanan penuh onak asmaradana ini dengan lebih suci dan menjadi sri kanda dan sri kandi berseri .Perkenankanlah Tuhan Illahi,” tulisnya.

Iqram yang pernah dilapor muflis oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) turut bersuara mengenai hal tersebut.

“Aku perlukan RM369K dengan pajak rumah aku selama 5 tahun dulu . Dalam tempoh ni , aku tetap bayar bulan bulan sebagai aku menyewa dan sekiranya aku tak mampu bayar , silalah ambik selalu .”

IKLAN

“Aku perlukan upfront RM99k untok settle @LHDN yang bernilai RM77 k dan balance aku nak siapkan Gua Gua aku dulu . Baru boleh aku lancarkan perang #WARPPLALU369 setiap penjuru untok jadikan #bidadarisyurganyata dalam hidup ku . . If ada DM aku , baru aku #kongsirahsiadanrasa satu persatu ! Allahu !,”akhiri Iqram.

Lalu, rata-rata netizen telah memberikan komen terhadap gambar tersebut.

Foto : Instagram Iqram Dinzly