Tiada kata yang dapat diungkapkan apabila merindui pada insan yang telah pergi buat selamanya.

Mungkin itulah situasi yang dialami pelakon Linda Rafar yang telah kehilangan anaknya, Rezaimen Keifli atau lebih manja di sapa Memen kembali ke Rahmatullah kira-kira lima tahun lalu.

Ujar Linda, dia menganggap arwah anaknya seolah-olah pergi mempelajari ilmu agama dan keduanya pasti akan bertemu satu hari nanti.

IKLAN

“Setiap yg bernyawa pasti akan berakhir dgn kematian.. Dunia ini hantar permainan dan tempat persinggahan utk kita sama2 mengumpul pahala dan mendapat tix vvip ke syurga yg lebih indah.

“Today, genaplaaa 5yrs memen pergi memang lama tp mama x rasa lama pon.. ma rasa mcm memen pergi berlajar agama yg jauh pasti satu hari nanti kita akan berjumpa ye men…. ma syg memen sgt2,rindu ma takkan habis tau, moga allah makburkan setiap doa mama #prayformemen #rezaimenkeiflinbinazlinda #novelmenunggumudipintusyurga #memenahlisyurga,” titipnya di Instagram.

IKLAN

Dihujani dengan kata-kata semangat beserta doa dari peminat, Memen merupakan anak hasil perkahwinan pertama Linda dengan bekas pelumba kereta, Keifli Othman.

IKLAN

Arwah Memen meninggal dunia pada 5 Julai 2014 selepas bertarung dengan kanser limfoma., Al-Fatihah buat Memen.

Foto : Instagram Linda Rafar

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI